[]

Çamaşır makinesi seçimi vol2

Marka portföyümü değiştirdim.

Aynı standartlarda olmak üzere;
Beko marka mı yoksa samsung marka çamaşır makinesi mi sizce?

 
beko öneririm. parça ve tecrübeye bakarsan beko müşteri hizmetleri dersen samsung.


  • mikahakkinen  (06.08.17 23:48:33) 
samsungtan tv telefon alırım ama beyaz eşya olmaz sanırım.


  • sutlu nescafe  (06.08.17 23:58:23) 
Bosch al. Almanya uretimi

Samsung servisi kötü diye biliyorum.

Beko hakında bilgim yok.
  • intern in the house  (07.08.17 00:00:48) 
çamaşır makinası sorun çıkartma potansiyeli yüksek bir alet.Bosch al


  • turkuaz  (07.08.17 00:14:14) 
bosch siemens profilo tamamen parçaları aynıdır. hiç bir fark yok. alman malı dır ancak farkları var. made in turkey ve made in germany 2 tip var makineye göre made in germanyler daha pahalıdır. böle şeylerde servis önemlidir. bosch siemens servisleri türkiyede gayet iyi ama beyaz eşya şans işi mesela bosch çamaşır makinesinde sıkıntı yaşamadım arçelikte yaşadım ancak bulaşık makinesindede tam tersini yaşadım.


  • mikahakkinen  (07.08.17 00:21:35) 
Beyaz Eşya'da samsung gibi markalardan almamaya çalışırdım, belki güzel ürünler üretiyorlar ama servis işi başka oluyor o tür ürünlerin, bosch olur arçelik-beko olur bence de.


  • atom karincanin torunu  (07.08.17 00:22:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.