(4)
Turkcell cihaz kampanyası hakkında
Türkcell'den hattım yok henüz, ancak kampanyadan yararlanmak için hat almak istiyorum. Türkcell öyle yeni abone olanlara "Yok öyle yağma" falan diyor mu? hakkında bilgi sahibi misiniz?https://www.turkcell.com.tr/cihazlar/tabletler/casper-excalibur-g850?place=device_category
Türkcell'den hattım yok henüz, ancak kampanyadan yararlanmak için hat almak istiyorum. Türkcell öyle yeni abone olanlara "Yok öyle yağma" falan diyor mu? hakkında bilgi sahibi misiniz?
www.turkcell.com.tr
0
algoritma uzmani (
05.08.17)
eskiden belli bir süre 1 yıl fln faturalı hattın olması gerekşyordu, sanırım değişmemiştir
0
Cihaz alabilmen için belirli bir süre geçmesi gerekiyor. Eskiden bu en az 90 gündü. Son 2 yılda farklı bir süreç izliyorlar. Yeni süreci bilmiyorum.
0
moratoryumkisilik
(
05.08.17)
6 ay faturalı hatta minimum 30 TL faturayı düzenli ödemiş olman lazım. buradaki sayılar değişmiş olabilir ama genel mantığı bu, yoksa taksitle pahalı telefonlar vermiyorlar.
0
Arkadaşım aldı ama anladığım kadarıyla finansbank ile anlaşmaları var. Bir şubelerine uğrayın.
0