[]

Tok olsam da yemek?

özel trainer ile çalışıyorum. kilo vermeye çalışıyorum öncelikli olarak.
kendisi bir diyet programı da yazdı, protein ağırlıklı.

sabah dışındakileri sayarsam; öğlen ve akşam 300'er gram et/tavuk/balık var. yanlarında da salata tarzı şeyler.
ara öğünde de yine protein bazlı, ton balığı tarzı bir şey var. sade.

birazdan akşam yemeği yemem lazım, ama öğlen yediğim et beni öyle tok tuttu ki hiçbir şey yiyecek halim yok. somon almıştım 300 gram kadar. mümkün değil yiyemem.

ama sanırım bu ağır tempolu zayıflama sürecinde kas kaybetmemek için de bu proteini tüketmem lazım doğru değil mi?

çok tok olsam bile zorlaya zorlaya yiyeyim mi kısaca?

 
Ye.


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (05.08.17 19:55:37) 
Hayır canım yeme. O ne saçmalık? Mideni iyice genişleteceksin. Acıkınca az ye.


  • yirmisantim  (05.08.17 20:42:42) 
Trainer sana uygun bir şey vermemiş gibi geldi bana standart protein göm koçum mantığını dayamış geçmiş gibi duruyor. Mide genişlemesi diye bir şey yok bu arada mideniz kas yapıdadır esner geri eski halini alır.


  • gozu acik sevisen yahudi  (05.08.17 20:59:21) 
o beslenme şekli ile kilo verebilmenin tek yolu çok sıkı antreman yapmak.

canın istemiyorsa yememenin pek zararı olmaz. sadece bunu sürekli yaparsan bir süre sonra antreman yapamayacak kadar halsiz kalabilirsin.
  • orpheus  (05.08.17 21:24:20) 
arkadaşlar zaten çok sıkı antrenman yapıyor olduğumuzu en başta b elirttim. yürüyecek halim kalmayana kadar çalışıyoruz her gün. gayet de iyi yağ yaktım bugüne kadar.


  • whatdreamsnevercome  (05.08.17 23:01:08) 
Yahu niye uzatıyorsun. Yaptığın ağır antrenmanın karşılığını "tam" almak için yemelisin. Tok olsan da yiyebildigin kadar ye en azından.

Antrenman yaparken ortasinda "çok yoruldum" deyip bırakıyor musun? Hayır.
O zaman tok olsan bile, en azından yiyebildigin kadar ye.
  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (06.08.17 15:26:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.