[]

cocuk bakiciligi ve maaş

Ben çocuk bakıcısı olarak yeni ise başladım,her konuda anlaştık sigortamida başlaticaklar ama maaşı elden mi alman lazım yoksa banka hesabıma mi yatırın diyeyim.sanirim elden alınca agi alamicam.

Şimdi ben maaş zamanı gelince nasıl bir yol izleyim,ilk defa böyle bir yerde çalışıyorum.


 
bankadan iste.


  • füt  (05.08.17 09:55:27) 
Belirli sayıda çalışan limitinin altında elden verebiliyor işveren. Bu yüzden prosedürde bana bankadan yatırman gerekiyor diyemiyorsunuz.


  • filipis  (05.08.17 10:20:50) 
Bankadan istersem maaşı o zaman agi olabilirim değil mi?
Zaten bu agi işveren değil devlet veriyor sanırım.diğer iş yerinde maaşla birlikte bankaya yattığı için hiç sorgulamamistim.

  • brnbrs  (05.08.17 10:58:29) 
aginin bankadan veya elden almanızla bir alakası yok. maaşınızı brüt mü konuştunuz net mi? agi dahil diye mi anlaştınız, artı agi diye mi? işverenin agi'yi kafasına göre yatırmama lüksü yok banka veya elden verince. ha yapan çok, ama kanuni değil.


  • Phoebe  (05.08.17 16:07:34) 
@phoebe Asgari ücret+SSK+yol dedik açıkça agi yi konuşmadık,dediğim gibi diğer çalıştığım yerde de konuşmamıştim ama maasimla birlikte yatıyordu.


  • brnbrs  (05.08.17 16:36:55) 
Bankadan yatıran işyerleri de agi ödemeyebiliyor. Bankadan yatırırsa vermek zorunda kalır diye bir şey yok yani. Bu sizin hakkınızı talep etmenizle alakalı maalesef


  • filipis  (05.08.17 23:25:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.