[]

bitcoin ile ödeme almak para çekmek vs soruları

şimdi yurtdışından düzenli olarak aylık birkaç yüz euro para alacağım freelance bir iş için.

ödeme yönetmi olarak şu siteyi kullanıyorlarmış www.epayments.com

siteyi inceledim e cüzdana yatan para ücretsiz olarak bitcoin hesabına aktarılabiliyor anladığım kadarıyla. bu şekilde parayı en az kesintiyle bitcoin hesabı açıp oraya geçirsem oradan da banka hesabıma aktarsam olur mu. banka da bunun için ek bir ücret keser mi ?

 
Koinim, btctürk, paribu gibi borsaların birinden hesap açıp onaylatın. Daha sonra bitcoini bu borsadaki cüzdanınıza gönderin. Oradan tlye çevirip banka hesabınıza çekebili rsin. Btc transferi yaparken 1 lira falan işlem ücreti var. Borsanın binde 4 gibi komisyonu var. Birde banka hesabına para çekerken ödemen gereken 3-5 tl bir ücret var. Başka bir şey ödemezsin.


  • Depik  (04.08.17 15:36:49) 
denk gelmediysen eger habere bu aralar bitcoin cash diye bir zimbirti cikti ve bitcoin fiyatlari dalgalanabilir. bence iyi takip et cevirmeden once de zarar etme. gerci bitcoin cash batiyor ama dikkat et gene de.


  • elcucu  (04.08.17 18:33:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.