[]

Anneme Xiaomi alayım mı?

Redmi 4A modelini düşünüyorum.

Kendisi veya annesi/babası bu telefonu kullanan var mı? Kullanıcı deneyimlerini alabilirim :)

urun.n11.com

 
merhaba. ben xiaomi mi5 kullanıyorum. çok memnunum. şubattan bu yana kullanıyorum neredeyse hiç sorun yaşamadım. şarjı inanılmaz uzun gidiyor. sadece yaz aylarından kaynaklı aşırı ısınma durumu var, özellikle şarj olurken. bu nedenle şarj esnasında kullanmak sakıncalı olabilir. yine yaz aylarındaki ısınmaya bağlı şarj bir tık daha hızlı bitiyor ancak yine de ortalamanın üstünde bir kullanımı var.

30 uygulama yüklüdür rahat, hiç kasma sorunu yaşamadım. dokunmatiği samsunglara kıyasla hassas o yüzden alışmak biraz zaman alıyor. benim beğenmediğim tek yanı, açma kapama düğmesinin sağ yan tarafta olması. uzun süre basınca kapanıyor telefon. o yüzden başlarda sık sık kapandı elimde tutarken. şimdi ben alıştım ama bu sefer de telefonu tutması için birisine iki dk verdiğimde fark etmeden kapatıyorlar telefonu.

aklıma gelenler bunlar, başka merak ettiğiniz bir şey varsa mesaj atabilirsiniz :)
  • who cares wins  (04.08.17 14:31:18) 
ben benim mi5'i anneme verdim. memnun.


  • passion rules the game  (04.08.17 14:49:22) 
@yazar yazmaz yazan yazar, başlığa dikkat ederseniz "anneme xiaomi alayım mı" sorusu sorulmuş. redmi 4a modelini ise "düşündüğünü" belirtmiş. bu anlamda diğer modeller hakkında fikir vermenin kötü olduğunu düşünmüyorum. ayrıca aynı markanın diğer modelleri de fikir verici olabilir, neden olmasın?


  • who cares wins  (04.08.17 15:46:04) 
Genel olarak Xiaomi hakkında fikir almak için başlığı öyle yazdım.

Redmi 4A özelinde bilgi verilmemiş ama armuttan da bahsetmemiş insanlar o yüzden tikledim :)

Garanti ve IMEI durumları, yedek parça konusunu da merak ediyorum. Cepport isimli bir mağaza satıyor, direkt Çin'den alanların harici herkes buradan temin ediyor herhalde.
  • chicha  (04.08.17 16:35:29) 
@yazar yazmaz yazan yazar, bu sizin düşünceniz. bırakın da duyuru sahibi karar versin yardımı olmuş mu olmamış mı. sanki kötü niyetle cevaplıyormuşuz gibi davranmayın, bir soru sorulmuş elimizden geldiğince cevaplamaya çalıştığımız için mi suçlu olduk? sanki dünyada her yerde işler on numara çok uygun yapılıyormuş da bir biz salaklık etmişiz gibi davranmayın. çatacak yer mi bulamadınız?


  • who cares wins  (04.08.17 16:37:27) 
@yazar yazmaz yazan yazar Sakin ol şampiyon!

Birleşmiş milletler toplantısında değiliz. Bir marka ve özelinde bir model hakkında fikir istedim ve insanlar da ellerinde başka bir modelin olduğunu ve memnuniyetlerini dile getirdiler. Duyuruda senden çok daha fazla zaman geçiriyorum ve buranın kurallarını da emin ol en az senin kadar iyi biliyorum. Protesto olarak sildiğin cevabı da tiklemiştim çünkü tıpkı yukarıdaki diğer cevaplar gibi o da işime yaramıştı.

Mutlu günler ^^
  • chicha  (04.08.17 17:19:59) 
Aldiniz mi


  • Cursed Chico  (20.03.18 13:20:27) 
Aldım, çok memnun birçok özelliğini ben bile sonradan sonradan keşfediyorum.

Tek eksisi geri/ana ekran/açık uygulamalar tuşlarının alt aydınlatmasının olmaması. Kadın anam başlarda çok zorlandı, tuşları karıştırdı, çerçeveye bastı, tuşları bulamadı ama sonradan alıştı tabi.
  • chicha  (20.03.18 14:14:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.