[]

emeğimi çaldılar

beni 2 ay gce gündüz çalıştırıp 5 bin liramın üstüne yatan bir şerefsizi nasıl rezil ederim. facebookuna yazacaktım kapalı...ne yapabilirim herkes duysun istiyorum




 
Bu söylenenin ve muhtemelen sizin söyledikleriniz suç olabileceğini unutmayın. ceza vereceğim derken bir de üzerine suçlu duruma düşmeyin. Gidin derdiniz ne ise şikayetinizi yapın, verin mahkemeye.


  • cursor  (04.08.17 03:41:26) 
Bölge çalışma müdürlüğüne gideceksin, senin derdinin adresi orası.
Çalıştığın yer ticari ünvanı olan bir yer mi, bi şahsın yanında gayrı resmi olarak mı çalıştın?
Sigorta girişin yapıldı mı?
Orada çalıştığına dair belge/şahit var mı?

Öfkeyle kalkan zararla oturur diye bi laf var. Hakkını aramaya bak, öç almanın sana bi faydası olmaz.
ayrıca cursor+1
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (04.08.17 08:15:21) 
ben bana boyle bir sey yapan elemanin adina internet sitesi acmis ve "x'in bana ne yaptigini ve gercek yuzunu bu sitede anlatacagim" yazmistim. hemen aradi yalvardi. paramin tamamini olmasa da buyuk bir kismini aldim. lanet olsun dedim.

benim bunu yaptigim kisi beyaz yakali bir kadindi (calisma arkadasimdi bir zamanlar) ve param seninki kadar buyuk degildi. ama ben bunu yapana kadar haftalarca ve aylarca rica ettim parami vermesini. sabrin son noktasinda yaptim.

sizin bahsettiginiz kisi nasil bilemem. siz yine de bu yontemi denemeyin.
  • tabudeviren  (04.08.17 11:47:44 ~ 12:27:44) 
arkadaşlar tabi ki fatura kesmediğim bir iş. şirketim yok. home ofis çalışıyorum. yani resmi yollar kapalı. kapalı olmasa bile 5 bin lira için dava açılır mı? avkulat ücret o kadar zaten


  • imbat  (04.08.17 16:42:06) 
vergi mükellefi değilsen fatura kesemessin ama karşı taraf vergi mükellefi ise sana gider pusulası kesmeliydi. Sırf belge yok diye resmi yollar kapalı olmaz. Karşı tarafa iş yaptığını ispatlarsan hem paranı alır hem de avukat ücretini ödetirsin. Ama yok ispatlayamayacaksan başka. @tabudeviren gibi yap bence. Yani böyle böyle yapacağım şeklinde blöf yap. Yerse iyi ama yemezse üzerine su içersin. Bir dahakine de belgesiz iş yapmazsın.


  • oziloz  (04.08.17 17:56:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.