[]

Senin adını bir bilsem, sarılıp öpebilsem...

çaresizlik benim neşem, platonik aşığınım ben:(

kendimi aynen bu şarkının klibindeki adam gibi hissediyorum.

kız istanbulda özel bir klinikte çalışıyor. sekreter gibi bir şey anladığım kadarıyla. gelenleri karşılıyor, doktorun yanına götürüyor tıpkı bana yaptığı gibi...:( doktora da yardımcı oluyor falan.

aşık mı oldum nedir anlamadım ya. ilk gördüğümde önüne diz çöküp direk evlenme teklif etmem gerekli diye düşündüm. kendi halinde, efendi ben de dahil hiç kimseye bakmayan bir tip. bu kibirden değil ağırbaşlılğından kaynaklı ama bunu çok net hissettim. ya o kadar sempatik ki gülüşü falan...:/ bu gözlemleri doktoru beklerken ki yarım saatlik süreç içinde yaptım.

hiç muhabbetimiz olmadı neredeyse. sadece ilk gittiğimde doktorun odasında muayene olurken doktor vücudumdaki çatlakları sordu bana. çok kilo verdin galiba dedi. evet dedim 30 kg kadar verdim. bu dünyalar güzeli dedi ki: aaa nasıl verdin ya keşke ben de verebilsem.(gayet yerinde aslında kilosu) sana da diyet yazabilirim dedim. "gülümsedi" sadece. ama ne gülümseme...

kliniğin insta sayfasından kızı buldum oradan face mace derken her şeyini inceledim çok kafa dengi birisi aynı zamanda paylaştıklarına göre. bu cumartesi yine randevum var. yine onu göreceğim, yine kalbim 150 bpm'lere çıkacak.

Ne yapayım ne edeyim nasıl bir konu açayım bir yardımcı olun çok hayırlı bir iş bu ya:( kesin konuşmalıyım artık. kızla yalnız kalma ihtimalimiz yok. beni karşıladığında mesela "hoş bulduk x" diye adıyla hitap edip şaşırtsam nasıl olur? sosyal medyadan eklesem direk bu duyuruyu göndersem ya da?:) hadi bir fikir verin...

not: yaş 28
not2: duyuruyu silebilirim.

 
Tipik eğer ben kadından hoslandıysam kesin çok ağırbaşlı tatlı kafadengidir sendromu. hormon dostum bunlar.

git kadına laf arasında adın ne benim adım hüseyin de. elini sık gülümse. iş çıkışında seninle bir kahve içelim de. bahane uydurursa peki doktoru ne zaman görebilirim bekliyorum burada gibi bir şey gevele. aklından da tamamen sil.

that's the way it is aha aha..
  • twelfth  (03.08.17 11:28:46 ~ 11:28:55) 
Merhaba, ne yapacağını bilmiyorum ama ne yapmayacağını biliyorum; instagram vs. oradan filan ekleme abi. Benzer bir durumu ben yaşadım ve yeni yeni kendime geliyorum. Madem bir daha gidiceksin bul bir yolunu kur muhabbeti. Ayrıca duyuruyu da silme. Şunu da söyliyim, birazdan "o iş olmaz hacı" cılar gelecek, bence durumun o kadar vahim değil, umut var diye düşünüyorum.


  • braveheart xakah  (03.08.17 11:32:58) 
Selam, o iş olmaz hacıcı geldi.

O iş olmaz hacı. Burası Türkiye.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (03.08.17 12:00:23) 
direkt konuşacaksın hocam. durum böyle böyle. hayatında kimse yoksa diye gireceksin lafa. sosyal hesaplardan takip edeyim, yavaş yavaş yazayım işlerine girmemek en iyisi. evet derse ne ala hayır derse de ne ala. bazı şeyler yeşermeden gömülmeli.

ben olsam ama giderken çiçek alırdım ve direkt kıza verirdim. bu konularda atak oynamayı seviyorum. ne için derse çicek geçen gün öyle güzel güldünki içim ısındı teşekkür etmek istedim der veririm.
  • secrex  (03.08.17 12:44:08 ~ 12:46:45) 
Ay allahım ne dan dun adamlarsınız ya. Ne o öyle yok direkt söylerim, yok atak oynarım.
Yapacağın şu: Kahveye davet edeceksin, bu kadar. Eğer biriyle beraberse zaten yekten reddeder, ok verirse de ilk yeşil ışığı almış olursun. Çiçek miçek de götürme, o daha sonranın hamlesi, şimdinin değil.

  • fengari  (03.08.17 12:56:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.