[]

Yemek sonrası kusmak

Şuan Lviv'deyim.

Arkadaşımla 12'de The Frist Lviv Grill Restaurant denilen yerde et yedik. İkimiz de aynı şeyleri yedik. Ben birazcık daha fazla yedim. Bitiremeyince bıraktım.

Gün içerisinde yürüdük su içtik muz yedik.

Gün sonunda saat 21:00 de bir hamburgercide arkadaşım bir ben iki adet hamburger yedim.

Arkadaşım arkasından bira içti ben de su içtim uyuduk.

Ben şimdi uyandım. Oda havasız kalmış. Bi 15-20 dk pencerenin dibinde hava almaya çalıştım ama midem ağzımdaydı. Tuvalete gidip kustum. Şimdi biraz rahatladım.

Bu durum tehlikeli olabilir mi?

Aynı şeyleri arkadaşım da yedi ama arkamda mışıl mışıl uyuyor maşallah?

 
Baş ağrısı ishal baş dönmesi aşırı halsizlik soğuk terleme gibi belirtiler varsa gıda zehirlenmesi. Bunların hiç biri yoksa bence mideni üşütmüşsün veya cereyanda kalmışsın veya sinirsel bişey var. Biraz daha ayrıntı lazım.


  • yaren  (03.08.17 06:32:50) 
ukraynada domuz yağından mutevellit yemekler biraz ağır oluyor. sizin mideniz biraz daha hassastır ya da arkadaşınıza göre daha çok yediğinizden sizi etkilemiştir.


  • halanne  (03.08.17 10:30:41) 
Her türlü yemeği bulabileceğiniz ve yemekleri sağlıklı olan bir restauranttır tavsiye ederim.Aynı dertleri bizde yaşadık burayı tesadüfen bulduk.

www.google.com!3m6!1e1!3m4!1sI4Wg0NAl9iCC2cgF-547ow!2e0!7i13312!8i6656

tr.foursquare.com
  • murtiii  (03.08.17 11:07:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.