[]

kablosuz kulak üstü kulaklık tavsiyesi

max 40-50 euro civarı ne önerirsiniz rahatlığı çok önemli çünkü evde uzun süre kullanacağım.

ayrıca bir soru sormak istiyorum bunların 3.5 mm jak girişli olanları var mı çünkü amfiye takıp da kullanmak istiyorum yoksa hepsi usb girişli mi?

edit: amfi dediğim kulaklık amfisi aslında minik direkt gitara takılandan.

 
creative sound blaster 3d alpha. ömrüm boyunca kullandığım en güzel kulaklık. şuan logitech kullanıyorum ve soundblaster'ımı çok özlüyorum.


  • dirildimde geldim  (03.08.17 01:47:33) 
çok hoş ama amazon.de üzerinden türkiye'ye gönderen satıcı yok :( amazon.de üzerinden almak zorundayım ne yazık ki.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (03.08.17 01:51:22) 
ausdom m05 kullaniyorum ama ses yalitimi cok iyi degil. orta ve ustu ses seviyeleri disari cikiyor.
onun disinda ben begeniyorum, 3.5luk jackin girdigi yer biraz garip kaliyor kulaklik takiliyken ama ben dert etmiyorum rahatsiz etmiyor

  • jedilance  (03.08.17 19:45:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.