[]

kars havalimanı ulaşım

şehir merkezine toplu taşıma var mı?




 
hayır. taksiyle 30 lira civarı tutuyor diye biliyorum.


  • tosunpasa  (03.08.17 00:04:17) 
  • elorelia  (03.08.17 00:05:54) 
verdiğiniz bilgi güncel mi? şöyle bir sayfa gördüm ama ne kadar doğru bilmiyorum.

havalimanlari.net

aynı anda yazmışız. arayıp sormak en doğrusu sanırım.
  • novotni  (03.08.17 00:06:06 ~ 00:06:56) 
Var uçaktan inip bavulları alıp hemen dışarı at kendini. Belediye otobüsü-midibüsü oluyor genelde tek seferlik gelen yolcuları alabilmek için. Yer kalmayabiliyor. Bazen de dolunca hemen kalkıyor. 5tl

*ardahan araçları da var aman dikkat!
  • bass solo take one  (03.08.17 00:06:14 ~ 00:11:52) 
taksi en pratiği 5 - 10 sürer merkeze varman. 20-30 tl arası ödersin. rahat ve hızlı olur. minibüs falan bildiğim kadarıyla yoktu. var olan minibüsler çevre il/ ilçelere yolcu taşıyor diye biliyorum.


  • canbaz3453  (03.08.17 00:50:11) 
Kars Harakani Havalimanımızda ulaşım hizmetleriniz için 10 adet ticari taksi, THY ve Sunexpress Havayollarının ruhsatlı ulaşım hizmeti mevcut olup Havalimanı Ardahan arası karşılıklı ulaşım hizmeti de sağlanmaktadır. Havalimanımızdan Kars şehir merkezine Kars Belediyesince karşılıklı yolcu taşımacılığı yapılmaktadır.
www.kars.dhmi.gov.tr

Havalimanının sitesinde yazan bu.
  • ariferol08  (06.08.17 00:37:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.