[]

Eski dizilerin sonu

cevaplar spoiler içerir:

bi dönem yayın saatlerini takip etmeden zap arasında rastlayıp izlediklerim nasıl bitti merak ettim de. bayağı birikmiş

alf'in son bölümünde ne oldu, uzaya geri dönebildi mi?
bizimkiler, sıdıka, nasıl bitti? yoksa bitmedi mi
küçük ev'deki kıza ne oldu? büyük ev aldılar mı?
7 numara'dakiler okulu bitirdi mi?
herkül öldi mü? (bak zeynayı biliyom en azından)
kaygısızlar (hakketen) ne oldu, eleman burcuyu kaptı mı? kültigin hostese kavuştu mu?
tatlı hayat nası bitti diyecem ama devam eden konusu yoktu tabi
çarlinin meleklerinde çarlinin kimliği açıklandı mı?
bir demet tiyatronun eski versiyonu nasıl bitti, cumhur abi çıktı mı? kudret okulu bitirdi mi, babasına kavuştu mu? yazık lan

 
Bir Demet Tiyatro sonsuz bitti. Hatta yanlış hatırlamıyorsam son bölümü eskilerin kolajıydı. Bayağı "pat" diye bitti yani. Cumhur Abi de zaten dizi başka kanala geçtikten sonra yok oluvermişti birden. Yani ne olduğunu bir tek Yılmaz Erdoğan bilebiliri sanırım, tabi hatırlarsa.


Herkül de öldü evet.
  • endless dream  (22.01.10 17:05:20 ~ 17:19:39) 
Alf'in sonunda da tam kendi gezegenindeki arkadaşları tarafından kaçırılacakken abd askeri yakalıyordu. sonra "to be continued" diye bitti ama hiç devam etmedi. Yanlış hatırlamıyorsam yapımcılarla kanal arasında bi sorunlar olmuştu. Detay falan hatırlamıyorum ama. O da muallak yani.


  • endless dream  (22.01.10 17:10:53) 
çarlinin meleklerini bilmiyorum ama charles iş başındanın sonunu biliyorum.meğer charles rüya görüyormuş ve 200 küsür bölümdür tüm dünya bu rüyayı izliyormuş,çok saçmaydı ama maalesef o şekilde bitiyordu.


  • oziwan  (22.01.10 21:07:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.