[]

Gogus hastaliklari uzman/hastane tavsiyesi (istanbul-avrupa)

Baslamasi-siddetlenmesi-nakavt etmesi yaklasik 10 saat icinde gerceklesen, grip zannettigim sey icin, calisacak halim olmadigindan aile hekimime gittim. Anlattiklarimdan sonra cigerlerimi dikkatle dinleyip zaturre(bakteriyel pnomoni) teshisi koydu.bir hafta rapor, duzelmezse duruma gore tekrar istirahat-tedavi vs iste.
Teshisinde problem var diye yazmadim. Aksine bence sansliyim ki grip diye basindan savmak ya da rontgendi baska tahlillerdi zaman kaybetmektense tedaviye basladi.

Sorun su ki yaklasik 10 yil boyunca gunde ortalama 1 paket sigara icmis biriyim. Cok defa birakmayi denedim. 1 hafta ile 3 ay arasinda degisen "mola"larim oldu diyeyim.. bu zaturre'den iki gun once "bu son olsun" karariyla yine birakmistim sigarayi. Muhtelemen de bu son cunku birkac ay icmemeyi basarinca gebelik icin planlama var aklimda.

Neyse. Sorun dedigim sey; internette okudugum makalelerde pnomoniler ve akciger kanseri arasinda sebep-sonuc iliskilerinin yaziyor olmasi. Yok kanser pnomoniyi taklit edermis de vay efendim sigara icerken pnomoni olanlarin bir kisminin ilk yil icinde kanser oldugu ortaya cikarmis da. Boyle korkunclu seyler.

Simdi bana bir doktor ya da hastane ismi lazim. Ozel saglik sigortam yok. Ozel hastanelerden tirsiyorum cunku su an biraz ajite durumdayim bence ve adamina denk gelirsem bu telasim/korkum/endisem cok guzel suistimal edilebilir, gereksiz testler belki mudahalelerle durduk yere mevcut sagligimdan olabilir veya aylarca kapanmayacak bir maddi delik acabilirim butcemde.

Sevgili sozluk ve duyuru sakinleri, bana istanbul'da bir seyler tavsiye edin yahu. Cigerlerde ne var ne yok bir baksalar, varsa erken teshisle yakalanacak bir zimbirti, onu bulsalar basini kucukken ezseler.. yoksa da bir oh ceksem rahatca.
Birakabilirsin.org kamu spotundaki "cok gec ameliyat edemem" diyen doktor kabuslarimda surekli valla. "Kucuk hucreli kucuk hucreli" diye kahkaha atarak uzaklasiyor falan. Oyle..

 
Hastalığını google'a yazmak kanser olmaktan daha kötü. Yapma. Ama madem yaptın, İstanbul Avrupa'daki daki en iyi göğüs hastalıkları hastanelerinden birisi Halkalı tarafındaki Mehmet Akif Ersoy agöğüs Hastalıkları Hastanesi imiş. Doktor yakınımın yalancısıyım.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (02.08.17 18:47:18) 
"rontgendi baska tahlillerdi zaman kaybetmektense tedaviye basladi."

Röntgen çektireceksin.
  • Lim5  (02.08.17 18:49:03) 
@lim5 nerede cektireyim


  • ben butun cbnce dizilerini izliyorum  (02.08.17 19:19:35) 
Göğüs Hastalıkları, herhangi bir devlet hastanesi. Orada şüpheli bir şey çıkarsa daha iyi bir hastanede ileri tetkiklerini yaptırırsın.


  • Lim5  (02.08.17 20:51:07) 
ahmet rasim kucukusta.
reha baran.

  • kobretti  (03.08.17 02:04:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.