[]

samsung a5 2017 alma kararı aldım, kullanan var mı aranızda?

arkadaşlar merhaba,

samsung a5 2017 model telefonu gözüme kestirdim. aranızda veya çevrenizde kullanan var mı, tavsiye eder misiniz?

fiyat: 1899 tl

teşekkürler.

 
2017 değil fakat 2015 kullanıyorum. ilk çıktığı dönemlerde almıştım hala da kullanmaya devam ediyorum. eşime de a8 2016 aldım. nedense samsung a serisi (5 ve üzeri) telefonlar bana telefondan ultra beklentisi olmayan benim gibi adamlar için ideal görünüyor. tavsiye ederim.


  • sgly  (02.08.17 19:48:16) 
samsung kesinlikle bebek gibi gözünüzden sakınmanız gereken bir marka, a7 var bende çanta içinde halıya düşünce arka kapak kırıldı, insan neden burayı cam yapar ki? neyse yağmurda yürürken cepte ıslanıp iki gün açılmayan başka bir samsung biliyorum falan falan, başka markadan samsung'a geliyorsanız gelmeyin pişman olursunuz haa önceden de vardı şimdi model değişikliği yapacaksanız ona başkası cevap versin.


  • pamuk helvalar cebe  (02.08.17 20:04:53) 
@pamuk helvalar cebe; bahsettiğin şeyler marka kalitesine kıstas olacak örnekler değil açıkçası.

-arkası cam olan telefonu korumasız, kılıfsız kullanıp, düşünce kırıldı diye şikayet etmek biraz abes bir durum.

- ıslanan telefonların genelde açılmama özelliği oluyor eğer gerekli koruma sertifikalarına sahip değillerse. iphone, lg, samsung farketmez.

soruya cevap olarak, orta segmentteki herhalde en makul telefonlardan biridir, hem özellik hem görünüm olarak. fiyat performansa bir şey diyemeyeceğim. ip68 sertifikası var yani su ve toz geçirmiyor -deniz suyu buna dahil değil bildiğim kadarıyla-
ki orta segmentte bu sertifikaya sahip telefon yahiç yok yada bir iki tanedir. telefonu alırken mutlaka yanına bir de spigen türevi koruyan bir kılıf almanı öneririm malum her tarafı cam :)
  • issiz karga  (02.08.17 20:35:45) 
@issiz karga markaya bağlı olduğunu diğer kullandığım telefonlarımın böyle olmadığını bildiğim için yazıyorum elbette, kılıf demişsin ama çanta içinde halıya düşen diyorum, mermere atmadım yani:))
ha soruna bir cevap daha yazayım da iki kişi arasında konuşma olmasın, donma falan yaşanmıyor en azından, hangisi önemli sen karar ver..

  • pamuk helvalar cebe  (02.08.17 22:17:39) 
2,5 yıldır samsung s4 kullanıcısıyım, bataryası ölmeseydi gayet de memnun olduğum bir telefondu, yeni batarya çözüm olmayacağı için yeni telefon alma kararı verdim. samsung iyidir. a5 2017 ilk bakışta cezbediyor ama yorumlarınızı da okumak istiyorum sizlerden.


  • yassayf  (03.08.17 09:49:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.