[]

depresyondayım..

hep depresyondayım... şimdi dibindeyim. yoruldum. bu sonsuza kadar sürecek mi? uzmanlar bağ kurmanın insanlar için temel ihtiyaç olduğunu söylüyor ait olmanın yalnızlıkla başa çıkamadıkça daha çok yalnızlaşıyorum. evden çalışıyorum. ik tane arkadaşım var kırk yılda bir görüyorum. bir de gittiğim bir spor salonu. bütün hayatım bu. ölsem ölümü kokmadan kimse bulamaz. dibe en dibe gidiyorum. psikolojik yardım için param yok. ne tavsiye edersiniz?




 
evden çalışmak zorundayım


  • ser  (01.08.17 23:21:54) 
kurslara yazılın, halk eğitim merkezleri var, ucuz sanırsam.
depresyon çağın vebası sanırsam. hepimizde var. kendinizi yalnız hissetmeyin...

  • at mi bu  (01.08.17 23:23:27) 
başka şeyler yapsanda yalnız olacağını düşünebilirsin öyle düşünme sürekli birşeyler yap. gerekirse yalnız yap karşına birilerinin çıkmasını bekle.

kamplara falan git gez bir yerleri mevsim müsait. işin pcden yapılıyorsa daha güzel olur işini de aksatmazsın.
  • Caaannn  (01.08.17 23:33:08) 
Psikologa gitsen sana soyleyecegi sey disari cik yuruyus yap kursa git eski arkadaslarini ara sohbet et sosyalles. Sorunun da sosyallesememek zaten. Sosyallesememenin nedeni de ortamin olmamasi. O zaman yapilacak sey resim kursu gibi duzenli ve uzun sure gidebilecegin bir seyler uretip insanlarla tanisabilecegin bir ortama girmek. Belediye kurslarini vs arastir. Ucretsiz sana uygun bir kurs mutlaka bulursun. Madem bilgisayardan calisabiliyorsun seyahate cikabilirsin. Sen kendini sevmezsen caninin istedigini yapip mutlu etmezsen kimse edemez.


  • instant crush  (01.08.17 23:41:24) 
Tipik aynı sorun bende var. Kış geliyor ben şimdi kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye. Psikolog şu noktada işe yaramıyor yani şöyle ki sana ödev veriyor ya zaten ben sosyalleşemiyorum bu ödevler nasıl yapayım.. açıkcası ben yalnızlığımla nasıl keyif alabilirim bu şekilde yol aldım. Ha evet şu an yaz ayındayız ve annem burda olduğu için sık sık abimlerin evine gidiyorum depresyona fırsat yok.

Geçen sene kalktım tek basıma bisiklete kamplı tur yaptım ve günün sonunda başımı mata koyduğumda yalnızlığım yüzüme vurdu. Gün boyunca kafa o kadar meşgul ki zerre aklıma gelmeyen şey sadece bir dakika içinde geldi. Demem o ki önce yalnızlığından keyif almaya çalış kafayı meşgul et. Bunun içinde anlık hevesler bile olsun. 500tl verip karavan Lego aldım. Bi iki gün yaptım üçüncü gün bıraktım yaparım bir gün ne acelem var. Suan 30.gündeyiz... cok uzattım kusura bakma.
  • fıytfıyt  (01.08.17 23:55:08) 
Depresyon hırkanı çıkar. Az serinle geçer.


  • [GODDARD]  (02.08.17 02:33:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.