[]

tatile gidilen ülkede kalmak

Diyelim ki 2 haftaligina turist olarak brezilyaya gittim.
Dönüs tarihi geldi Catti, ama ben ülkeme dönmek istemiyorum.

hic kimseden gizlenmeden geziyorum, sao Paulo senin, rio de caneryo benim.

Bu sekilde en fazla ne kadar kalabilirim? Ne kadar Zaman sonra farkedilirim?

Bir level ileriye gidersem ve ormanda inzivaya cekilirsem beni nasil bulacaklar?

Bulurlarsa beni Ne gibi bir yaptirim beni bekliyor?

 
Kimse ülkeye giren turistler için süre tutup, süre bitiminde peşine düşmüyor. Yani teoride ölene kadar yaşayabilirsin. Adli bir olaya karışmadığın sürece de farkedilmezsin. Ormanda da hiç bulamazlar bence.

Bulurlarsa (bkz: deport)
  • heritage  (01.08.17 18:25:36) 
Devlete işin düşene kadar ya da paran bitene kadar takılırsın.
Kolay kolay fark edilmezsin devletle işin olmazsa.
Bulurlarsa kimlik tespiti sonrası deport ederler.

Kimliğini yakıp dil bilmiyor taklidi yapan bir adamın hikayesi vardı şehir efsanesi olarak. Tabii artık havaalanı kameraları vs bulurlar bir şekilde kim olduğunu.
  • cakabo  (01.08.17 18:26:05) 
ne güzel soru sormuşsun . tatile gittiğimde benim de aklımdan geçmişti Portekiz'de gezerken .otelde pasaport istiyorlar ya günü geçince farkederler otelde kalırsan. ama arkadaşında falan kalırsan olabilir tabi .
bu şekilde almanya da kalan sonra da kaçak olarak restaurantlarda çalışan sonradan orada bir kızla evlenen bir arkadaşım var. hala almanya da oturma çalışma izni herşeyi halletti bir süre sonra

  • devilone  (01.08.17 18:26:48) 
yakalandığınızda ki muhakkak yakalanırsınız sınır dışı edilirsiniz. bu pasaportunuza da işleyeceğinden bir daha vize alamayabilirsiniz.


  • dahili meddah  (01.08.17 18:29:42) 
Adli vakalara karışmadan, otel vb. yerlerde kalmadan uzun süre bir ülkede kaçak olarak kalabilirsin. Dünya'da bu şekilde kaçak olan binlerce insan var. Burda asıl konu kaçak halinde yaşayacağın hayat mevcut olarak yaşadığından iyi olacak mı? Yoksa bir anlamı kalmıyor. Maddi imkanlar çok daha zor olur. Sağlık hizmeti almak imkansıza yakın olur. Devlet ile ilgili hiçbir işlem yapamazsın. Sosyal güvencen olmaz.


  • mrmlq  (01.08.17 20:24:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.