[]

Karta para yükleme

Merhaba,
Uzun biraz :/

Şimdi benim bi tane dolar cinsli banka kartım var. Ben bunu alırken bana demişlerdi ki, kredi kartı ödemesi yapar gibi para gönder TL olarak, bize haber ver onu biz çevirip dolar olarak yatırıcaz. Bir süredir de ben ara ara böyle yapıyordum.

Geçenlerde mail geldi para yatırma yöntemleri diye, mailde aynen şu yazıyor.

Kartınıza EFT işlemini gerçekleştirirken lütfen aşağıdaki bilgileri tanımlamayı unutmayınız:

Alıcı Banka :Turkish Bank A.Ş
Alıcı Şube :Turkish Bank EFT Merkezi
Alıcı Ad-Soyad :Adınız ve Soyadınız
Alacaklı Kart Numarası :Kart Numaranız
Açıklama :Ön Ödemeli Kart Para Yüklemesi
Tutar :Yükleyeceğiniz Tutar (TL)

Yabancı para birimli kartlarda para yükleme işlemi sadece TL para birimi ile kabul edilmektedir. Tarafınızdan nakden, havale, PTT veya EFT aracılığı ile iletilen para yükleme tutarları Bankamıza ulaşmasına takiben, Ön Ödemeli Kartınızın para birimine dönüştürülerek aynı gün içinde kartınıza yüklenecektir.

Şimdi Enparayı açıyorum, hesaptan para göndermeye girdiğimde;
Alıcı banka ve şube kısımları yok, iban var uygulamada bana gereken kart no ama o yok.

Kredi kartı ödemesine giriyorum, bu sefer de açıklama kısmı ve şube adı yok.

Bende mi eksiklik var bu adamların verdiği bilgide mi fazlalık?
1 saat kadar önce, daha önce yaptığım gibi kredi kartı ödemesi olarak yolladım ancak aramadım ve para yatmadı :/

 
iban bilmiyorum dersen banka adı ve şube sorar sana.

ayrıca bu saatten sonra eft olmaz artık. yarın dene.
  • nrmnm  (01.08.17 18:36:36 ~ 18:37:54) 
açıklama ve şube seçmene gerek yok. kart ödemeleri merkezi şubeye gidiyor zaten. enpara'da kredi kartı ödemesi diyip o kart no.ya yollarsan karta geçmiş olur. enpara eft ücretsiz nasılsa 5 TL yolla test et.


  • 507  (01.08.17 21:05:48 ~ 21:06:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.