[]

fb ve instagram'daki diyetisyenlerin paylaşımları

itici gelmiyor mu size de? sürekli bu diyetisyen hanımların paylaşımları çıkıyor karşıma. "2 haftada 3 kilo" "3 kilo patates bi milyon" vb. hastalarıyla paylaşımlar... güzel olsa da çekilmiyor be.




 
insanlar para kazanmak istiyor ve nerede reklam vereceklerini şaşırmış durumdalar.
sonuçta yaptıkları işle alakalı paylaşımlar ve reklam. bana çok da itici gelmiyor.
ama bir diyetisyen kız gördüm instoş keşfet şeysinde, sürekli gülüyor. ama öyle böyle bi gülme değil. o kız çok itici gelmişti.
  • teritori  (01.08.17 12:11:00) 
Hiçbirini takip etmiyorum. Siz de öyle yapın


  • MaNOfTheYear  (01.08.17 12:13:11) 
Diyet piyasası çok canlı. Herkes bir şekilde kendini göstermeye çalışıyor ondan.


  • arnold schwarzeneger  (01.08.17 12:13:31) 
son 3 haftadir telefonum bozuk, eski telefonumu kullaniyorum smartphone ama eskilerden. instagram kitlenip cöküyor, bende sildim, facebooku sildim, twitterda yok galiba, kisaca böyle mecralar olmadan daha mutlu ve daha huzurlu oldugumu farkettim.

sürekli bir notification yagmuru altindayiz, bu belli noktadan sonra yoruyor ve hayatimizdan caliyor, milletin hayati yerine kendi hayatima odaklanmak daha mantikli.

bu bos zamanda kitap okuyorum, resim yapiyorum, daha yeni kendi defter, ajanda ve kitabimi yapmak icin malzemeler aldim, onlarla ugrasiyorum, kendi ajandami yapiyorum, defterlerimi tasarliyorum, hayat böyle cok daha zevkli.
  • kurnaz  (01.08.17 13:27:06 ~ 13:29:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.