[]

eft ne zaman hesaba geçer

dün saat 6'da göndermişler. henüz düşmedi.




 
eft saati dışında göndermişler. muhtemelen ileri saatli eft olarak gönderilmiş. ancak sabah erken saatlerde hesabınıza düşmesi gerekirdi. karşı taraftan sorgulama numarası isteyin ya da bankayla iletişime geçmesini söyleyin.


  • goddar  (01.08.17 11:22:13) 
EFT'nin aynı gün hesaba geçmesi lazım.

Bankalar bu yüzden belli bir saatten sonra eft kabul etmiyorlar. @goddar'ın dediği gibi, gönderen kişi büyük ihtimalle ileri tarihli eft yapmıştır. Bir kaç saate hesabınıza geçmezse, gönderene bir kontrol ettirin.


.
  • kartallar yuksek ucar  (01.08.17 11:39:46) 
mal gondereceksen beklet durdur vs. hocam


  • kingcyrax  (01.08.17 12:26:22) 
aradım adam daha göndermiş eft'yi. ben de neler düşünüyorum


  • dedim dedim de kime dedim  (01.08.17 12:29:38) 
yapıyorlar hocam
sen malı cıkartıyorsun
iptal ediyorlar falan
cok dikkatli olmak lazım

para kaybetmektense musteri kaybetmeyi tercih ederim bir satisci olarak
  • kingcyrax  (01.08.17 12:34:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.