[]

Eğlencesine stüdyoda çalacak/söyleyecek var mı?

3 kişiyiz. baterideyim, gitar çalıyorum normalde. iki adet gitarist daha var. haftada bir toplanıp çalıyoruz bir şeyler. "ben bu parçalara vokal yaparım" diyen varsa veya baterisini çalabilen veya solo gitarını çalabilen varsa beklerim. tamamen eğlence, kasıntılık kesinlikle yok. yaş ortalamamız 27.
(yer: kadıköy)

setlist:
metallica-orion
metallica-harvester of sorrow
metallica-enter sandman
megadeth-trust
metallica-now that we're dead
metallica-seek & destroy
accept-love child
megadeth-disconnect
saxon-i've got to rock-saxon
judas-breaking the law
opeth-ending credits

 
Biraz evde pratik yapip en azindan orion, now that we're dead vs icin katilabilirim, acemiyim:) 29E


  • stavro  (01.08.17 00:34:46) 
bas, gitar ya da davulda sarkilarin buyuk bir kismina eslik ederim :D vokalim kotudur ama. 26E


  • hopeless  (01.08.17 01:09:02 ~ 01:09:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.