[]

Bloke hesap

Vergi dairesi geçen yıl, vergi borcum dolayısıyla hesaplarıma bloke koydu. Daha sonra ben borcumu yapilandirdim ve düzenli ödüyorum.

O blokeden sonra hesaplarımı rahat kullanıyorum fakat 800 $ kadar bir miktar halen blokeli duruyor. Bankaya sordum bizim yapacağımız bir şey yok diyor Vergi dairesine gittim bankadan kaldırılması için yazı gelmesi lazım bize diyor. Banka vergi dairesinden gelmesi lazım diyor vb. Kısacası birbirlerine topu atıp dduruyorlar. Olan benim 800 dolarcigima oldu. Sanırım bunların kilit adamları tatilde ya da Fetöden atildilar. Kalan memurlar bir bok bilmiyor. Vergi memuru bana "e biraz bekleyin diyor. Nesini bekliycem bir yıl olmuş zaten.

Nasıl hareket ediyorsunuz bu tip durumlarda?

 
Blokeyi koyduran Maliye. Onlardan yazı gitmeden de o bloke kalkmaz. Kaldırmayı elbette banka yapacak da, neye göre yapacak? kafasına göre yapamaz. Maliye yazı vermeli. Vergi borcu yoktur yazısıyla denediniz mi şansınızı?


  • 507  (31.07.17 22:03:00 ~ 22:03:38) 
Yazı istedim veremediler. Dilekçe ile basvurucam.


  • old possum  (31.07.17 22:19:14) 
e-devletten borç yok yazısı alabilirsin. e-imzalı olduğu için her yerde geçiyor. bir de kapak dilekçesi patlat: eklerde gördüğünüz üzere vergi borcum yapılandırılmış olup güncel borcum bulunmamaktadır; filanca no.lu hesabım üzerindeki blokenin kaldırılmasını arz ederim... diye. en sona yapılandırma fotokopisi ekle. bunu şubenin operasyon birimine ver. bir ihtimal yeterli olacaktır.


  • 507  (31.07.17 22:24:49 ~ 22:26:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.