[]

Ford Fiesta 2011 nasıldır?

35 ve 40 bin tl aralıgında araba bakıyoruz. Araştırmalarıma göre 2011-2012 model otomatik ford fiesta olabiliyor bu paraya. Görüntü olarak beğendim yalnızca, özelliklerden pek anlamam. Yine de sanayi de fazla vakit gecirtecek bir şey olmasa çok iyi olur.Kadınlar kullanacak arabayı. Başka öneriniz var mı bu civarda?




 
Aman dikkat edin ağır hasar kaydı olmasın.

Bulunabiliyorsa titanium x paket almaya çalışın.

Fiesta için performanssız derler ama bildiğim kadarıyla 1.4 motoru 96 beygir. Yeterli bence.

Hayırlı olsun şimdiden.
  • cok joleli ozgur  (31.07.17 15:17:29) 
Ben eski model Fiesta kullanıyorum. Bence o sınıfın en iyi araçlarından biri. Hatta belki de en iyisi. Dizel ise yakıtı kokluyor. Benzinli için aynı şeyi söyleyemem. Titanium X paket güzel olur tabii ama pahalı olur o araç. Trend-X bile işinizi görür. Titanium-X paketinde otomatik far, yağmur sensörü falan gibi çok da gerekli olmayan özellikler var.


  • himmet dayi  (31.07.17 16:27:01) 
1.25 My Fiesta Elektrik kırmızısı 2011 model kullandım 2 sene. Hala gözümde tütüyor. Sadece yakıt tüketimi biraz fazlaydı. 1.4 modellerin yakıtı daha uygun diye biliyorum. Bu sene başında 48 bindeyken 36500'e sattım. Söylediğiniz aralıkta düşük kilometreli bulabilirsiniz. Elektrik kırmızısı bulursanız gerekirse 1000 lira fazla verin derim.


  • nopnog  (31.07.17 16:44:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.