[]

Adım Sayısı

Merhaba,

Günlük ortalama adım sayınız nedir? mesleğiniz/uğraşınız neyse onu da belirtirseniz.

Bir de Samsung Health'te aylık yarış falan var 5-6 milyon gibi sayılar. Günlük ortalama 200 bin, neredeyse 200 km demek bu. Bu insanlar hile mi yapıyor nasıl bu değerlere geliyorlar?

Son olarak, yine samsung health'te arkadaşlarınla yarış tarzı bir şey var, Duyuru Yürüme Challenge tarzı bir şey yapsak katılır mısınız? ioslular da katılsın diye ortak bir uygulama bulunur bu özelliği olan. Strava, nike falan bilmiyorum var mı da. Yeni bir başlık açıp davet ederim insanları.

Teşekkürler

 
Günlük 7 bin civarı, normal işe gidiş geliş adımı. Dönüşte yaz olduğu için yolu uzatıp vapura yürüyorum, kışın yarı yarıya azalabiliyor o yüzden. Normal masa başı çalışanıyım.


  • whoosie  (31.07.17 12:50:52) 
Evimden metroya, metrodan evime, günlük 7 bin civarı benim de. Akşam yürüyüşe falan çıkarsam 9-10 bin olsun. Masa başı çalışanı. Kışın tabi bayağı bir düşüyor bu sayı...


  • Kamyoncunun vitesi  (31.07.17 12:52:50 ~ 12:53:55) 
Benimki çok değişken, dün 10 bin yürüdüm mesela ondan önceki gün iki bin bile olmamış.

Bence hile yapıyor onlar günde 150 200 km yürümek de ne demek.
  • buffy de vampir sayılır  (31.07.17 12:53:08) 
(git: )Google fit'ten baktım şimdi, default olarak 10 bin hedef koymuş. ona da max haftada 1-2 gün ulaşıyorum. Max 12 bin yapmışım, aktif olduğum günler ortalama 7-10 bin arası gidip geliyor. Sporcu değilsen o sayılar bana imkansız geliyor.

Üni öğrencisiyim.
  • doxanikee  (31.07.17 13:01:09 ~ 13:01:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.