[]

YDS önceki yıllarda sorulan sorular ve sizce kaç alırım sorusu

Ben bu YDS konusuna tamamen yabancıyım. ÖSYM soruları artık kısmen yayınlanıyormuş. Sınava girmeden önce çözeyim, bir fikrim olsun dedim.

Soru 1: Piyasadaki son 10 yılın soruları kitapları gerçek sorular mı?

Daha önce LYS-5 dışında dil sınavına girmedim. Şu sınavda 6 yanlışım vardı.
www.dilforum.comı-Dil-Sınavı-Yorum
Lisedeki hocam içinizde bir tek Lim5 C1'dir demişti. Hazırlık okumadım. Mesleki İngilizce gördüm, onda da en iyi kurdaydım. 2 ay yurtdışında kaldım. İletişimde pek bir sıkıntı çekmedim. Hayatımın 2 ayını yabancı dizi izleyerek geçirmişim. Ders kitaplarım da çoğunlukla İngilizce. Yani şimdiye kadar dille bir problemim olmadı. Ben de kursa filan gitmedim.

Soru 2: Yukarıdaki bilgiler ışığında hiç çalışmasam kaç civarı alırım?
Soru 3: 1.5 ay çalışsam kaç civarı alırım?
Soru 4: Nereden çalışayım?

 
sana kaç lazım?


  • bobinhoo  (31.07.17 16:09:33) 
Kimse bilebilemez bunu, al bir çıkmış soru coz sonucu yaklaşık görürsün


  • goodz  (04.08.17 22:00:45) 
yds lys5 sınavından bir tık daha zor ama ingilizceyi hayatının bir parçası haline getirmişsen çok fazla özel çaba gerektirmiyor. ingilizceyi hayatının parçaşı haline getirmekten kastım ; haberleri yabancı sitelerden takip etmek, dinlediğin ingilizce müziklerin sözlerini merak edip araştırmak , dizileri ingilizce altyazılı-altyazısız izlemek gibi.

eğer dediğim gibi ingilzceyi hayatının parçası haline getirmişsen girmeden önce,sınav formatına aşina olmak için, çıkmış soruları ya da piyasada bulunan yds denemelerini çözersen 70 üstü almaman için hiçbir neden yok.

mesela ben ilk girişimde hiç deneme falan çözmeden 60 almıştım. bir sonraki sınava akın dil eğitimin deneme kitabını çözüp girmiştim ve puanım 70'e çıkmıştı.
  • derdi dertsizlik olan adam  (07.08.17 22:59:55 ~ 23:02:43) 
çıkmış sorulardan çalışırsan azıcık sınav mantığını kaparsın. ingilizce hayatın içindeyse zaten uzun süreden beri, rahatça 80'i geçeceksindir. fazlası için de sınav anındaki duruma bağlı.


  • rain when i die  (07.08.17 23:09:27) 
Buraya güncelleme yapayım dedim. Çalışmadım. Vaktim olmadı. Tek deneme bile çözmedim. 91.25 aldım. Herkese kolay gelsin.


  • Lim5  (06.10.17 18:54:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.