[]

Ruh çağırma, kalp çağırma

Bu olaylar hakkinda ne dusunuyorsunuz? Basiniza hic boyle bir olay geldi mi veya kalkistiniz mi buna? Ozellikle bir deneyiminiz varsa paylasabilir misiniz? Ne bileyim cok sacma ve absurd geliyor bana insanlarin anlattigi seyler, inanmiyorum bu tür hikayelere.

not: kalp çağırma dedikleri de yaşayan birinin ruhunu çağırma olayı falan filanıymış, ben de yeni öğrendim aslında.


 
ruh çağırma --> saçmalık..gülüp geçiniz.

kalp çağırma... o ne ola ki ? o.O
  • qazaqwsx  (30.07.17 22:17:58) 
Kalp cagirmayi ilk defa duydum. Ruh cagirmistik, fincan gerçekten hareket ediyor kendiliğinden... bir seyler yaziyor falan.


  • runagain  (30.07.17 22:39:33) 
Lise 2'de kalp cagirmistik biz de. Bazilari ona ruh cagirma, bazilari kalp cagirma diyordu. Gelen kalplere Sayisal Loto sonucu soruyorduk, 3 tutturmustu o hafta. "Bilmemkim benden hoslaniyor mu", "Gelecegimde bir birliktelik olacak mi" gibi seyler soruyorduk. Bir de birkac haftalik bir sure o kadar sarmistik ki, okul cikislarinda birbirimizin evine gidip kalp cagiriyorduk. Bir gun bizim evdeyken inatci bir ruh ya da kalp gitmediydi, ben yalvarmistim "Annem gelecek, ne olur git" falan diye, sonra da "Ey kalp, gitmezsen gitme. Annem nereden bilecek eve aldigimi, gorunmuyorsun zaten" diyerek evde birakmistim kendisini.

Aslinda inanmamistim o zaman, "Siz hareket ettiriyorsunuz" demistim sinifta. Sonra cagirdigimiz demir parada sadece benim elime biraktilar ve elim hala hareket ediyordu, enerjiyi hissediyordum. Boyle korkudan fare varmis gibi siraya zipladigimi hatirliyorum. Bir sure o yuzden inanmistim, universiteye geldigimde "Ya inanmiyorum da, o zaman bana ne oldu" diye uzun zaman merak etmistim. Daha sonra bazi bilimcilerin bu varlik hissini laboratuvarda nasil yarattiklari ve el/sirt gibi bolgelerdeki enerjimsi hissin beklenti ile alakali bir beyin oyunu oldugunu ogrendim. Hatta deney Youtube'da vardi, insanlar korkup "Burada benden baska biri var" diye zipliyordu ama olay beyin-el koordinasyonsuzlugu ile alakali bir seydi.

O zamandan beri de toptan inanmiyorum. Hatta o deneyden sonra bioenejidir, reikidir falan; onları da toptan sildim attim.
  • aychovsky  (30.07.17 22:58:28 ~ 23:02:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.