[]

hadise vs aleyna tilki

bu aleyla tilki'ye ilk çıktığında çok karşı çıkmıştım ama sonraları görüşümün çok saçma olduğuna kanaat getirdim

zira ülkede dünyastarı diye sadece tarkan var (bana göre normal şarkıcı)
birde justin bieber ve selena gomez gibi isimler sevin yada sevmeyin aleyna ile aynı yaşlarda piyasaya çıktılar ve şuan dünya bunların peşinde.

neyse şimdi aleynanın sevilmeme sebebi nedir tam olarak sesi mi ?
eğer öyle ise anlayabilirim. ama şarkıları ise çok saçma

çünkü hadise son şarkısı şampiyona şeker yerine aleynanın söylediği Sen Olsan Bari olsaydı herkes oooowww süper şarkı diyecekti.
demeyecek miydi ?

allah her iki şarkıcının yollarını açık etsin. ikisi de dünya starı olsun.

 
Ben Aleyna Tilki'yi popüler olmadan önce de biliyordum.

www.youtube.com

Yetenek Sizsiniz'de performans gösterdiğinde sevmiştim.

Sonra "kullan-at" tarzı müziğe yönelince kendisini takip etmeyi bıraktım. Bu yaşta iyi bir eğitim alıp, kendini ortaya gerçek eserler koyabilmek için yetiştirmesi gerekirken ucuz müziğe yönelmesi insanı müzikten soğuktan bir hareket.
  • dissendium  (30.07.17 21:47:48 ~ 21:48:44) 
Bu kizin sevilmeme sebebi insanlarin dedigine gore yasina gore cok ukala tavirlari olmasi, garip garip konusmasidir. Basarisiz oldugunu dusunmuyorum zaten, cunku sarkilarini hic acip dinlemedim kendi basima, ama radyoda, televizyonda gayet de her gun caliyor, demek ki ticari acidan gayet basarili, seven olur sevmeyen olur o ayri mesele.


  • Kamyoncunun vitesi  (30.07.17 21:49:41) 
15 yaşındaki, görece ilgi toplayan bir kızı ya da erkeği eleştirmek beğenmekten daha cool görünüyor da ondan. büyüdükçe, fena olmayan işler yapıp sıradana yaklaştıkça bu sefer beğenmek "cool" olacak.


  • doxanikee  (30.07.17 22:03:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.