[]

Seboreik dermatit icin Cilt hekimi önerisi (esenyurt-beylikdüzü)

Beylikdüzü-esenyurt arasında düzgün bir devlet yada özel hastane önerisi alabilir miyim ..

Cildiye icin (seboreik dermatit) randevu alıcam ancak medikana inanilmaz kazık (tahliller..), kolan beylikdüzünde düzgün cilt hekimi yok vb .. cidden kazıklanıp cıkmayacagim iyi bir cilt hekimi olan bir ozel hastane yada yakınlarda randevu alabilecegim (beylikdüzü devlet hastanesi** randevu vermiyor ..) bir devlet hastanesi onerisi alabilir miyim ?

**Beylikdüzü devlet hastanesi hakkında cok olumsuz yorum var ve zannedersem online randevu alamiyorsunuz ..

Not: seboreik dermatit saçlarımı, kaşlarımı ve kirpiklerimi dokuyor , malesef pullanma, kepek ,kızarıklık ..vb herşey de son derece siddetli seyretmekte ..Düzgün bir doktor onerisi aldim ancak aradigim da tahlillere gore 500-1000 tl arasi tutabilecegi + doktor ucreti(250 tl) ile 1000-1500 tl arasi tutmakta malesef bunu karsilayamam arkadaslar :(

 
Büyükçekmece Devlet Hastanesi'nde cildiye var, oradan randevu alabilirsiniz. Babam oraya gidiyor cildiye için, nasıl diye sordum, 'Bildiğin doktor' dedi.
Kötü demişsiniz gerçi ama abim Kolan'a gitmişti seboreik dermatit için, aldığı ilaçlardan memnundu. Hatta orada ben aldırdı cilt hekimine lazerle. İkisinden de memnundu aslında.
Medihaus var Marmara Park'ın o tarafta, başka dallar için gitmiştim ama memnun kalmıştım.
  • aychovsky  (30.07.17 14:03:02 ~ 14:09:14) 
hastahaneye gitme boşuna. bu iş için çapa, cerahpaşa dahil bir sürü hastahaneye gittim. doktorlar losyon, şampuan yazıp gönderiyorlar.

sorun nerede biliyor musun? sorun bağırsaklarında. antibiyotik tedavisi gördün mü? çok mu stresli hayatın var? probiyotik kullanman lazım. ev turşusu, yoğurdu ye. şekeri kes. şeker candida mantarını besler. o da egzema yapar.
  • vayezikhan  (30.07.17 14:40:05 ~ 14:43:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.