[]

odeme yapmadigim halde bankadan gelen sms

bugun aksam sms geldi, 3d secure icin, telefon faturasi olarak gozuken 180 tl tutan odeme icin kod geldi telefona. halbuki boyle bir islem yapmadim. 180tl fatura da baya fazla genel kullanimima gore. sormak icin telefon actim, operator (cep telefonu ile ilgili) birsey goremedi. banka kimin nereden boyle bir islem yapildigini goremediklerini soyluyor zira kod girilip islem tamamlanmamis.


3 saattir bakiyorum, boyle bir harcama yok. banka kartini internet alisverisine kapattim ama cok pis iskillendim.

var mi boyle basina gelen ? kart bilgilerini calan kisiyi bulmak icin ne yapmak lazim ?

 
Gelen sms'te en azından nereden istendiğine istendiğine dair bir bilgi olması lazım, yazmıyor mu bir şey, sadece şifre mi yazıyor?


  • fengari  (30.07.17 07:42:24) 
telefon faturasi olarak gozukuyor. ama boyle bir fatura yok


  • dik dur egilme kanzuk durum seninle  (30.07.17 07:53:42) 
Bankanın o bilgiyi haiz olması lazım, "göremiyoruz" süper yazış, kendi sistemlerine bu talebin nereden geldiğini göremiyor olamazlar, öyle bir dünya yok artık. Sen bence bankayı zorla. Hangi banka bu?


  • fengari  (30.07.17 07:57:57) 
ben de anlamadim. tekrar arayip sorayim.


  • dik dur egilme kanzuk durum seninle  (30.07.17 08:08:12) 
Bana da bu mesaj ara ara geliyor daha önce bir tanıdık herbalife dan alışveriş yapmıştı. Aradan yıllar geçti sürekli herbalife 3d mesajı gelir bankayı aradığımda böyle işlem gözükmüyor diyorlar birnsorun yasamadim


  • seyyar satıcı  (30.07.17 10:29:53) 
arkadasim kartinin calindigini bu sekilde ogrenmisti. oncesinde 3d'siz harcamalar falan da yapmislar hatta


  • jedilance  (30.07.17 16:23:39) 
ilginc, simdi baktim bir anomallik yok . karti iptal ettirdim her ihtimale karsi


  • dik dur egilme kanzuk durum seninle  (30.07.17 22:45:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.