[]

Ben de siyasetçi olmak istiyorum.

Nasıl siyasete girebilirim?




 
Partilerin en küçük teşkilat birimine üye ol, ondan sonra liyakatına ya da kullanılabilirliğine göre bir yerlere gelirsin ya da gelemezsin.


  • angelus  (29.07.17 23:38:10) 
burada soru soran kimseye bu tepkiyi göstermedim, affına sığınarak yazacağım kusura bakma. eger yaşın 20'nin altındaysa ve uzun vaadeli planların için fikir edinmek amacındaysan o zaman başka. yorumumu kaale alma, söyle yorumu sileyim.

Siyasetçi olmaktan kastın parlamentoya girip ülke yönetiminde söz sahibi olmaksa, bence bu ülkenin siyasete nasıl gireceğini ekşi duyuru'dan öğrenmeye niyetli bir siyasetçiye ihtiyacı yok.

ülke yönetiminde söz sahibi olacak kişinin yönetici vasfına ve donanımına sahip olması gerekir. Bu vasıflara sahip biri de bu sorunun cevabını ekşi duyuruda aramaz. Gider kendi bulur. Bulamıyorsa o adamdan ülkeye hayır gelmez zaten.
  • perkele  (29.07.17 23:45:57) 
şimdi akp gençlik kollarına gidersem ne demem gerekiyor? onlar napıyorlar orda? parayı neden istiyorlar?

en küçük teşkilat birimi gençlik kolları mı?

yaş 27, benim siyasetle alakam olmadı ama şimdi işin içine eksiduyuru zihniylede olsa girmek istiyorum çünkü ben o kadar bile bilmiyorum. sorup öğrenmeye çalışıyorum.
  • ipmus90  (29.07.17 23:51:57) 
pelikandosyasi.wordpress.com

"Biraz da biz konuşalım mı?
Biraz da, REİS için canını feda edecekler konuşsun mu?"

bunu yapabilmen gerekiyor :D
  • güneyli çocuk  (29.07.17 23:54:57) 
amacınız siyaseti öğrenmek mi yoksa kendi ideolojinize göre bir siyasi partiye girip siyaset yapmak mı? neyi hedefliyorsunuz?


  • dahili meddah  (30.07.17 00:31:13) 
Akp il gençlik amele kaynıyor, bi boynukalın olmak günümüzde çok zor. Yükselme koşulları gayet keyfi.


  • kargn  (30.07.17 02:01:55) 
Ben biraz daha farkli yaklasiyorum: halen ogrenci isen okukundaki ogrenci kukuplerine gir orada yonetime oyna baskan ol icraat yap elestirilere uygun sekilde cevap ver. Vs.vs. burasi bir siyaset similasyonudur. Ortak hedefi olan bir orgutu baskabligin ne kadar hedefe yaklastiriyor yonetim becerin nedir once bunu degerlendir. Baktin bu isi severek faydali sekilde yapabiliyorsun devam et. Mezuniyete yakin is kolundaki (sektorundeki) duayenlerle bi network olustir kendine ve iletisimi surekli kil ve onlarla ortak is yap hala kendini yorgun hisssetmiyirsan isik var siyasetci olabilirsin.

Profesyonel siyasetci olmak bence a, b yada c partinin genclik jollari uzerinden gitmez enerjinj somurmekten baska bisey yapmazlar bi suru para verip bi bok ogrenemesigimiz dil okullari gibidir. Tek fark biri paranizi digeri enerjimizi somurur. (Ha eger mevcut siyasi partilerden hehangi birisinin ideolijisi senin dunya gorusunle tam anlamiyla orturuyor ve bu ideolji icin enerjim ve param kurban olsun diyirsan o baska)

Mezun olduktan sonra madem hala bu isi yapacaksin eger apartman yoneticiliginden basla evinu komsunu tani sonra mahalle muhtarkigina oyna bakalim mahallen seni sevip destekliyor mu? Kazanamasan bile isminin duyulnasi yeterli. Gerisi artik yerel yada genel yonetimlerin paertilerine girmekten geciyor bu asamalardan sonra "nufuslu bi adam/kadin" olacagin icin parti icinde zaten kolayca sivrileceksin.

Velhasil kelam bu dediklerim nsa ' da gecerli ama burasi Turkiye... Bu is besik ulemaligina dondu varsa cevrende siyasetten birisi yapis yanina yardakci ol.danisman ol bosey ol olursun zaten..
  • mkrk  (30.07.17 10:23:18) 
@guneyli cocuk pazartesi gel başla sen ahshdjdjdjdj


  • black mamba  (30.07.17 10:45:09) 
@dahili meddah - bir siyasi partiye girip siyaset yapmak istiyorum


  • ipmus90  (30.07.17 11:50:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.