[]

kamil koc hikayesi

Sorusu da siz ne yapardiniz olsun..

Ayvaliktan cts 15.45 istanbul otobusune bilet aldim. Bugune yani. 16.30 a kadar otobus gelmedi trafik var dediler. Ayvalikta :)

5 gibi, dediler otobusun klimasinda ariza varmis gelmeyecek. Dedim napicam ben. Dediler bursaya giden bi otobus geliyo ona bin. Sonra in. Sonra istanbul otobusune bin. Baska care? Geceki istanbul otobusunu beklemek. Dedim tamam yani mecbur.

Benim aldigim otobus rahat ve tek koltuktu. Yani, sarj usb ve internet mevcut tek genis koltuktu. Zira midem bulaniyo digerinde. Ustelik yeni kopruden gecerek 4.5 saatte varacakti istanbula. Burada balikesirin bursanin icinden dolaniyoruz. Ve otobus eski. Ciftli koltuk. 10 10.30 gibibursada olup, 11 kusurfeki bursa istanbul arabasini binicem simdi.

Lanet ettim. Imkaniniz varsa otobus kullanmayin.

 
Durumu kamil koca yazdim bu arada donmediler. Susurluk mola yerinden herkese iyi aksamlar.


  • brad pitt  (29.07.17 21:11:19) 
book.ido.com.tr
bandırmaya uğrasaydı ido'yla yenikapıya giderdin 2 saate

  • coca cola  (29.07.17 21:18:48) 
Gulduk duyuruya. Aynı otobüse binecektik, dikilide yolda kalmış daha tamirci bile ulasmamıs dediler. Şikayet vs ugrastık bi bok yapmadılar da bulundugumuz yerde gisedekiler bursa otobüse yonlendirdi aynen sendeki gibi. Rahat hat almısken 2+2de boktan klimayla gidiyoruz. Galiba seninkinden bi önceki otobüse bindik biz de. Acını paylaşıyoruz.


  • turk kizi  (29.07.17 21:29:37) 
@cocacola, keske ugrasa. Ya aslinda gece icmem gereken bi ilac var evde o yatmadan ona ulasmaya calisiyorum. Yoksa gecekine binerdim. Sans.

@turkizi, ne diyosun :) yalniz selam falan diyen biri olsaydi otobusun icinden sok olurdum :D

@ugpouiuy ne kullanabiliriz ki :) edremit to saw en iyisi 40 dk. Ayvalik guzeldi ya, artur tarafindayim ben daha dogrusu. 1 haftalik izin sonu :)

Simdi neredeyiz tam bilmiyorum 2 saat var bursaya galiba. 11 de ordan bincem sonra.
  • brad pitt  (29.07.17 21:38:36) 
Update: Bursadaki otobüs de rotarlı gelecekmiş. Arayıp söylediler nedense. Kendi otobusunu de sor ogren. Herkes çıldırmadan evine gider umarım.


  • turk kizi  (29.07.17 22:01:28) 
22 arabasina beni almadilar yer yok diyerek ama sanirsam turk kizi bindi :)

Ben de 11 arabasina an itibariyle bindim. Bittim yorgunluktan. Ama bakalim yolculuk bitmis mi.
  • brad pitt  (30.07.17 00:06:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.