[]

GoT Nereden İzliyorsunuz

dizi sitelerinde yok, başka alternatifimiz yoksa güvenilir ve kullanımı kolay bir torrent sitesi tavsiye eder misiniz?




 
sinemaniz.net


  • fragile lady  (29.07.17 20:52:16) 
Game of thrones izle diye yazinca cikiyo, gecen de boyle bi soru vardi rasgele ilk cikana tikladim dizison diye bi siteydi vardi orda, dizimagde falan da var.

Sinemazniz.net'e bakmistim çok kaliteli gelmemişti
  • nundu  (29.07.17 20:56:20) 
seedr.cc de torrent programı kurmadan torrent dosyalarını indirebilirsin.

önce zooqle.com buradan got bölümünün torrent adresini içeren küçük dosyayı bilgisayara indiriyorsun. [sağ üstte küçük çark işareti simgesi, kürsör üstüne gelince torrent file diye yazar]

seedr'a şu linkten üye oluyorsun==> www.seedr.cc

seedr'a üye olduktan sonra sağ üstte yukarı bakan bir kutu içinde siyah ok işareti var buradan "upload torrent" diyerek zoogle'den indirdiğin torrent adres dosyasını seedr'a yüklüyorsun. dosya kısa bir sürede senin seedr alanına iniyor. bu dosyayı ister bilgisayara indirerek ya da internet üzerinden(düşük çözünürlükle) izliyorsun. izledikten sonra dosyayı silmeyi unutma(sonrası için boş alan kalsın) seedr'a benim referansımla üye olursan bana ek bonus alan hediye etmiş olursun yapmazsan da canın saolsun.

alt yazıyı www.planetdp.org buradan indirebilirsin.
uzun ve karmaşık gelebilir fakat bir iki kullanımda 5 dakikalık işe dönüşüyor.
  • ukde  (29.07.17 21:03:26) 
Gir ez.tv'den indir gitsin ya. Donma derdi yok, yanlış yere tıkladın, başka yere yönlendir derdi yok. Kalitesinin ne olduğu belli.


  • olutaklidi  (29.07.17 21:19:54 ~ 22:32:06) 
Su anda dizimag'den izliyorum. Dizimag4.co


  • japon askeri  (29.07.17 21:58:09) 
thepiratebay'da "gameofthrones s07e02 x265 1080p".


  • pikrua  (29.07.17 22:01:58) 
son bölümü dizimag4, önceki bölümü dizimag3'ten izlemiştim. böyle değiştire değiştire gidecekler herhalde.


  • 8kobe8  (30.07.17 00:04:10) 
Örneğin 7. sezon 2. bölümü izleyeceksin.Googleyi açıyorsun. Arama yerine game of thrones 7.sezon 2.bölüm izle diyorsun ilk sıradaki reklamsız siteye tıklıyorsun. Sitenin içinde rahatlıkla izleyebilirsiniz.


  • valarmurgulis  (30.07.17 01:03:13) 
sinemaniz.net


  • mutlusismankedi2015  (30.07.17 01:17:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.