[]

koşmaya dair detaylar

selamlar. aracım olmadığı ön bilgisini vererek sorumu sorayım.

dışarıda koşmaya başlamak istiyorum ancak evimin çevresi pek koşu yapılacak gibi değil. koşu rotası olarak ideal kullanabileceğim bir yer yaklaşık 1 KM uzaklıkta. bu durumda aracı olmayan birisi:

-koşu bittiğinde, üstünü değiştirmek isterse nasıl değiştirebilir? sonuçta çantayla koşmam falan çok saçma geliyor bana.
-çanta alamayacağımı düşünerek anahtar, su alacak 5-10 TL, ara sıra yüzümü kurulamak için minik havlu gibi şeyleri nereye koyabilirim?

düşünüyorum da, sanki aracı olmayan ya da evi bir koşu rotasına yakın olmayan kimse dışarıda koşamaz gibi geliyor. yanılmaya hazır, istekli ve açığım.

 
www.kaplantis.com
lintekine benzer onlarca, yüzlerce model koşu çantası var. bunlarda birini kullanabilirsin.
o kadar istekli ve açıksan haydi benden de duymuş ol: yanılıyorsun.
  • filteria  (29.07.17 17:41:01) 
benim vermediğim bir detay var tabii; normalde de insan gibi terlemiyorum ama kilo verme döneminde olduğum için baya terliyorum. bir tişörtün önünü, arkasını, yanlarını ve her yerini ter yaparım koşuda. sıksan, baya su çıkar.

eğer çanta hava alıyorsa sırt bölgesinden sorun yok tabii.
  • i drive the hearse  (29.07.17 17:43:52) 
tamam işte, hava geçiren polyester kumaşlar tercih etmen gerekecek. kaynakları araştır giyinme konusunda.

koşu kıyafetinle bir km yürüyüş yapıp ısın, koş, bir kilometre geri yürüyerek soğu.
burada araca ya da kıyafet değiştirmeye neden gerek olsun ki?
eğer üstünde tur atılan bir parkurda koşacaksan yanına alacağın bir matarayı parkurun uygun bir noktasına bırak, arada iç.

he koştuktan sonra üzerimi değişip işe filan gideyim diyorsan onu bilemem.
  • filteria  (29.07.17 17:49:13) 
Bir km uzaklık çok değil, benim de evimin etrafı pek uygun sayılmaz 15-20 dk yürüyorum koşacağım yere ulaşmak için.

Kışın yine cepli bir şeyler iş yapıyor da yazın şortumun cebinde bırak anahtarı kart ve kimlik bile taşımak rahatsız ediyor. Yanıma bir tek anahtar ve telefon alıyorum, kağıt parayı ve su alacak 1 tl'yi de cebime atıyorum.

Koşu bitince de hafif tempo koşu veya hızlı yürüme ile eve geliyorum.

Kıyafet için ise @filteria +1 Climacool veya Dri-Fit kumaştan şort tişört al bana sonra teşekkür edersin. Pamuklu kıyafetle spor yapılmıyor.
  • chicha  (29.07.17 17:57:43) 
Koşu tişörtü, polyester +1
Pamujlu tişörtle koşarsınız olur sıktım su çıktı, teri atan kıyafetler giymeniz lazım. Kıyafet değiştirmeye gerek yok. Aradaki o mesafe ısınma ve soğuma olur. Kafa ve bileğe takılan havlular var, onlar da iş görür ekstra havluya gerek olmaz.

  • senolll  (29.07.17 18:04:22) 
cevaplar icin tesekkurler, gozumde buyutmusum anlasilan o ki.


  • i drive the hearse  (29.07.17 19:22:44) 
Bazı koşu şortlarının sırt bölgesinde gayet geniş su geçirmez cepler oluyor. Tavsiye ederim.


  • goodz  (29.07.17 19:25:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.