[]

aliexpress sipariş

merhaba.
Arkadaşlar aliexpress'ten ilk alışverişim olacak ve linkteki ürünü alacağım. dikkat etmem gereken hususlar var mıdır, gümrüğe takılır mı?
şimdiden teşekkürler.

unutmuşum linki eklemeyi haha :D

tr.aliexpress.com

 
Link yok, 30€'ya kadar olan ürünler kozmetik/sim kartlı elektronik değilse takılmıyor gümrüğe.

Onlarca alışveriş yaptım bir şey olmadı aliexpress'ten. Takipli kargoyla almanı tavsiye ederim, hem daha hızlı oluyor hem de postacının insafına kalmıyorsun.
  • chicha  (29.07.17 16:21:20) 
alışveriş yaparken kargo seçeneğinde çıkan AliExpress Standard Shipping bu seçenek mi?


  • odiyus  (29.07.17 16:23:09) 
iki kargo seceneginde de tracking information icin available yaziyor dikkat ettiyseniz. ikisi de takipli yani. standard shipping'i secerseniz 7 dolar farkla daha hizli gelebiliyor sadece.

fiyati 30 euro uzerinde olan urunlerin siparisini verirken siparis notuna urunun 30 euronun altinda oldugunu belirtmelerini yazarsaniz sorun olmuyor.
  • hopeless  (29.07.17 16:36:39) 
Ucuz kargoyu seç. Nota fiyatı düşük belirtmesini yaz. Gümrükte kalmas bir şey olmaz


  • glamdr1ng  (29.07.17 16:45:57) 
radyo varsa ve farkederlerse bandrol muhabbetine uğraşırsın, prosedürü nedir araştırmadım.


  • kimlanbu  (29.07.17 16:48:22) 
not kısmı neresi? adres bilgilerini girdikten sonra mı çıkacak?


  • odiyus  (29.07.17 17:13:00) 
evet


  • hopeless  (29.07.17 23:39:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.