[]

Elektrik - Elektronik Mühendisliği Problemi

(Öncelikle moderatörlerden konunun acil olduğunu ve bir süreliğine yukarıda kalmasını rica ederim=)

Yakın bir arkadaşım Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde, Elektrik - Elektronik Mühendisliği'nde 6. sınıfı okuyor. Okulu bu dönem okul içindeki dersleri alarak bitirmesi imkansız; dolayısıyla başka okullardaki yaz okullarından ders alıp denklik saydırması lazım.


Şimdi yardım isteği şöyle:

"[Yardım] kısmı burada devreye giriyor. Benim Türkiye'deki diğer üniversitelerdeki Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümleriyle ilgili pek bir bilgim yok.
- Hangileri yaz okulu açıyor,
- hangilerinde eğitim dili Türkçe,
- hangileri ders denkliği veriyor, bunları bilmiyorum.

Tek tek her şehri gezemeyeceğimden, bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. "

Burada geçen sorulara cevap bulmamız gerekiyor acil tarafından. Dilerseniz benimle sözlük üzerinden, olmadı kendisiyle "joscelin.verreuil@gmail.com" adresinden iletişime geçebilirsiniz; buraya yazmanız da makbul tabi.

 
pamukkale üniversitesi yaz okulu açar.eğitim dili de türkçedir ama ders denkliğini bilemicem.üni ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz sanırım.


  • duygumsu  (21.01.10 20:48:21) 
kayseri erciyes üniversitesi'ninde de yıllardır var yaz okulu ancak bu sene değişiklik yapmayı planlıyorlar biraz karışık. Ayrıca hangi derslerin hangi üniversitelerde açıldığını bilmek kadar, hangi üniversitelere denklik verdiğini de bilmek lazım. Yani atıyorum mat-2 ordakiyle burdaki farklı olabilir. Bizim üniversitede yaz okulu için ders almak istediğinde kurallar kapsamında belirtiyorlar her sene. En iyi cevabı kendi okulunun öğrenci işleri ya da bölüm başkanlığı verecektir.


  • ceres  (21.01.10 20:59:25) 
ege üniversitesinde zor derslerin büyük bölümü açılır. dersler ingilizce olarak açılır ve öğrenciye saat başı 2 kat daha fazla para sokulur. eğitim dili her zaman türkçedir, sadece 2 tane hocamız ingilizce anlatmaya yeltenir, onda da hevesini alınca tekrar türkçe'ye döner.


  • kimlanbu  (21.01.10 21:05:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.