[]

arabanın dolu hasarı

selam duyurudaşlar.

dün yağan doludan fena etkilenen yerler arasındayız. evin camları falan bir şekilde hallettik ama aracın tavan, bagaj kapağı, kaputunda oluşan dolu izlerini nasıl halledeceğiz? bu işin olur fiyatı nedir? şimdi dolu yağdı diye kaportacılara kendimizi öptürelim istemiyorum. araçta 20-25 kadar irili ufaklı iz var gibi.

kasko yok maalesef.

 
Normalde göçük başına 100 lira aliyorlar sanayide


  • goodman  (28.07.17 20:14:37) 
kaskonuz olsa da yaptıramazdınız şuan, beyefendiler evrak işleri uzun sürüyormuş diye sadece nakit para verenleri yapıp diğerlerini 2-3 hafta sonra sarkıtıyorlarmış. hepsi fırsatçı veya başka bir şeyler..

idare edilebilecek gibiyse acele etmeyin, bunların yoğunluğu bitsin öyle götürün aracınızı, şimdi giderseniz fena öpmeye çalışırlar.
  • ada meltemi  (28.07.17 20:23:51) 
mayetik çekme ile boyasız göçük düzelten yerler var onlara bir bakın derim.


  • orpheus  (28.07.17 23:05:26) 
acele etmeyin. devlet ödeyecek diyorlar.


  • goodman  (29.07.17 00:23:13) 
geçmiş olsun, benim de cam tavan patladı. hasar 5bin-10bin arası çıkacak. neyse ki kasko var ama hasar kaydı oluşacak.

göçükler için bugün insanlar konuşurken duydum, göçük başı 30tl isteniyormuş. birisi yaptırıp satacağım diyordu.
30tl olarak düşünebilirsiniz siz de.
  • artci sarsinti  (29.07.17 12:11:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.