[]

Kilo almak için çok ekmek az hareket diyen diyetisyen

158 boya 41 kiloyum. Diyetisyen bana günde 1buçuk ekmeği güne yayarak yemeyi tavsiye etti. Bunun yaninda günde 6 öğün dedi. Dün bunu harfiyen uyguladım ama lokmaları en son boğazimdan ittirerek yolladım diyebilirim. Bundan öncekilerde günde 2 defa mutlaka acikirdim severek bir şeyler yerdim. Bugün hiç açlık hissetmedim. Ayrıca çok hareket etmememi söyledi. Bu kadar zorlamayacağım kendimi. Soruma gelince tüm anlattiklarimdan çok alakasiz ama simdi ben kayisi, kiraz, kavun karpuz severek yiyorum. Bazı arkadaslarin spordan önce meyve yediklerini duydum. Bu saydiklarimi yemek ve hatta egzersizden önce yemek zararli olur mu?




 
Diyetisyenin söyledikleri bana çok ters geldi, sağlıklı bir insan mı olmak istiyorsun yoksa sağlıksız ama normal kiloda birisi mi ? 1,5 ekmek nedir ayrıca, o kadar karbonhidratı vücuduna alacaksın, bir de hiç hareket etmeyeceksin, bence başka bir uzmana daha mutlaka danış. Bu programla kilo alsa bile sağlığına etkileri hiç iyi olmaz.


  • elikası  (28.07.17 18:58:46) 
Evet haklısin ya. Gerçi hiç hareket etme demedi. Azalt dedi. Ćunku ben cok hareketli olduğumu soyledim ona. O gunden beri hic bisiklet surmuyorum mesela. Kafam karman çorman. Rabbim dert verip derman aratmasın.


  • for day to break  (28.07.17 19:02:23) 
Hocam acilen o diyetisyeni değiştir


  • lcha  (28.07.17 19:02:36) 
Aman hepsi ayni. Ayrica kimseye derdimi anlatamiyorum. Ben 6 öğun yiyemiyorum yoksa açklik hissetmiyorum diyorum anlamiyorlar.


  • for day to break  (28.07.17 19:05:21) 
Bana da o kadar karbonhidrata o kadar az hareket biraz garip geldi. Bence ekmeği de diğer besinleri de normal seviyede tut, geri kalanını tahmin edersin zaten, protein de ye yağ da ye karbonhidrat da ye ama kalitesiz yemeklerden alma bunları, vb.


  • Kamyoncunun vitesi  (28.07.17 19:18:14) 
Mobildeyim duzeltemiyorum da yazmayi unutmusum, bisiklete de binmeye devam edin bence hocam, gayet sağlıklı bi şeydir.


  • Kamyoncunun vitesi  (28.07.17 19:19:25) 
Sadece karbonhidrat alırsan göbek olur. Protein almaya çalış. Bir de spor yap. 6 öğün yemen normal ve acıkmaman da normal mideni genişletmen lazım ilk zamanlar zorlayığ yerken bulantı hissi bile yaşayabilirsin.


  • cemallamec  (28.07.17 19:32:55) 
1.5 ekmek mi? Bu diyete 6 ay devam et, ondan sonra hastalıktan hastalık beğenirsin kendine.


  • fengari  (28.07.17 19:43:37) 
Ben sana bir sey onereyim, sadece ve sadece canin istedigi seyleri ye. Oyle karnimi doyurayim diye yeme, sevdigin seyleri ye. Ayrica aclik hisettigin an acilen karnini doyur hic vakit kaybetmeden.
Bu sekilde devam edersen kilo alman kacinilmaz. Bu surecte biraz saglikliz beslenirsin belki ama kilon cok kritik durumdaysa biraz toparlamak icin bir sure boyle devam edebilirsin. En azindan kiyafetler uzerinde biraz duzgun durana kadar.

  • stavro  (28.07.17 20:16:31) 
O diyetisyeni degistir. Bazi diyetisyenler kilo aldircam diye karbohidrati dayiyor. O kadar ekmegi yersen hasta olursun. Bence hareketini azaltmana falan gerek yok, kilo olmak icin hareket azaltmak nedir yahu? Hareket berekettir bisikler surebiliyoken nasil birakirsin?! Sinirlendim bak simdi o diyetisyeni degistirin gercekten sagliniza yazik. Hala boyle listeler verildigini gorunce cildiriyorum.


  • ruh i tibbiye  (28.07.17 20:23:19) 
Hareket azaltmak asiri sacmaymis gercekten. Kilo alirken de verirken de hareket edilir, hareket kesilmez. Hareketsiz kalmanin insan vucuduna zarari saymakla bitmez oyle soyleyeyim.


  • stavro  (28.07.17 20:26:56) 
Sizin diyetisyen dediğiniz kişinin gercekten diyetisyen oldugundan emin misiniz? Günümüzde çoğu meslekte çantacılar kol geziyor.


  • goodz  (28.07.17 21:41:53) 
saçmalamış, vucudun yağ biriktiriyor olsaydı bu güne kadar zaten bunu yapardı.
hareketsiz kalarak ve fazla karbonhidrat alarak kilo alamazsın. alabiliyor olsaydın bile çok sağlıksız olurdu.

yapman gereken düzgün bir antreman programı ile beraber kalori ve protein alımına dikkat ederek kilo alma işini uzun zamana yaymak. 40 kilo biri için aylık 0.5-0.6 kg gibi düşün bunu. yani yavaş bir süreç. ektormorflara uygun bir program ve beslenme izlemeni tavsiye ederim.
  • orpheus  (28.07.17 23:08:18 ~ 23:09:33) 
Birde kandida diye mikrop olurmuş bağırsaklarimizda. Hindistan yağı iyi olurmus falan. Birde bunun uzerine giedecem.


  • for day to break  (29.07.17 00:00:07) 
Tabi youtube da bi kiz var 43 kilo dan 50 ye cikmis. Onun videolarini izleyeceğim.


  • for day to break  (29.07.17 00:01:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.