[]

çizgi roman soruları

iyi geceler,

ben çizgi roman okumak istiyorum ama nerden nasıl başlasam bilemedim. Nereden satın alıyorsunuz bunları, arkabahçe, gerekli şeyler gibi yayıncılar gördüm bunların iyisi kötüsü, pahalısı ucuzu var mı? Mesela "ayrıntı yayınları çok pahalıdır, iletişim de pahalıdır ama çevirileri iyidir, klasiklerde iş bankası bir numaradır hem iyi çeviri hem de uygun fiyat..." gibi önerilerinizi bekliyorum.


Bir de batman okumak istiyoruz mesela hangi seriden nerden nasıl başlanacak? Türkçede doğru düzgün seri yok sen ingilizce al oku derseniz onu nerden alacağım?

Eğer ingilizce alırsam böyle penguen'in, Lombak'ın bir yıllık tüm sayıları bastıkları ciltler gibi çizgi roman bulabilir miyim?

Bir seferde alayım bir seri bir daha uğraşmayayım okuyayım istiyorum çünkü. Batman, örümcek adam, x-men ilk aklıma gelenler.

Bonus soru: shounen jump dergisine abone olmak mümkün mü ingiliççe?

Teşekkürler.

 
basılı şart değil diyorsan ekrandan okumak için comixology var. arşivleri çok geniş. diğer sorular için açıkçası benim de fazla çizgi roman kültürüm yok.


  • doxanikee  (28.07.17 00:23:27) 
d&r, idefix çoğunlukla... aradığımı bunlarda bulamazsam; nerde bulursam oradan alıyorum. kadıköy'de büyülü dükkan var, flaneur var.


  • late viper  (28.07.17 01:18:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.