[]

Yds tecrübesi olanlar

Arkadaşlar grammer konusunda neredeyse 0, kelime bilgisi olarak da orta seviyeye yakın diyebileceğimiz bir kişi 1.5 ayda ydsden 70 alabilir mi ? veya 2.5 ay da e-yds için çalışsa 70 alabilir mi ? Alabilirse nasıl bir çalışma önerirsiniz ?

DÜşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum :)


 
Dil bilgisi konularında neredeyse 0, kelime bilgisinden de orta ama YDSden 1,5 ay içinde 70. bence imkansız. Bunu başarabilen varsa muhteşem bir öğrenme stiline sahip demektir, otursun kitap mitap ne varsa okusun her şeyi öğrensin, O kadar diyorum.


  • nickfury  (27.07.17 22:23:38) 
2.5 ay e-yds mümkündür. Diğeri de olabilir tabii ama kapasite vs. bilemediğimiz için yorum yapmak güç.

Ciddi bir çalışma gerek. Hergün, düzenli. Cesur öztürk'ün güzel sayılabilecek kitapları var, onları edinip, bir yandan gramer ve kelime çalışırken DAİMA bir şeyler okuyacak. bbc olur, el jazeere olur vs.
  • jihat  (27.07.17 22:42:48) 
İmkansız bence. O düzey için 70 puan 6 ay ister en az.


  • Cruyff  (27.07.17 22:58:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.