[]

evde gym

arkadaşım benç sehpası mı ne almış 400 tl ye evde gayet güzel sporumu yapıyorum diyor ki boş adam değil yıllarını spora vermiş biri, banada zorla al sende evde yap diyor, evimin yanında spor salonuna benzer bişey yok tek çarem o ama nasıl bişey alayım , baya baya evde yapılabilir mi bu olay nasıl bir istasyon önerirsiniz




 
Racki olan istasyondan alırsan ve tabi plakayla birlikte. Squat, bench, deadlift yapabilirsin. Full body çalıştırmış olursun.


  • Depik  (27.07.17 18:51:14) 
Bu iş evde olmaz kardeşim paraya yazık. İlk hevesle kuran herkes millete bulaştımaya çalışıyor. Sahibinden senin gibi hevesli gençlerin ilanları ile dolu.


  • gozu acik sevisen yahudi  (27.07.17 19:29:20) 
@gözü açık sevişen yahudi

salon yok abi civarda, 1- 2 saat spor yapmak için 3 saat yola harcayamam ki salonada gittim zamanında dumbell sehpa ve bar dışında bişey kullanmazdım makinalarla işim olmaz , neden evde olmaz açıklar mısın
  • docrivers  (27.07.17 20:52:19) 
bu iş evde o leş salonlardan çok daha iyi olur. bende bu aralar benc, barfiks demiri ve dambıl dışında ne alayım diye araştırıyorum. evde yapmak hem hijyenik, hem alet sırası yok, aptal saptal insanlar yok, kalk salona git soyun giyin yıkan olayı yok.

salonla ev arasında ne fark var? evde yeterli alan varsa ha ev, ha salon.
  • soft  (27.07.17 21:04:37) 
decathlon'dan şu bench,
www.decathlon.com.tr
ve hepsiburada'dan şu dambıl seti
www.hepsiburada.com

birkaç saat önce elime ulaştı. bench harika. kurulumu kolay oldu. dengesi, rahatlığı çok iyi. açısı ayarlanabiliyor ve göğüs, üst göğüs, ön omuz, omuz, ön kol, arka kol ve temel karın hareketleri de üzerinde yapılabiliyor. bench ile yapılan bacak hareketleri de var ama bacak çalışmayacağım. katlandığında ütü masası boyutuna iniyor.

dambıl seti 40 kilo. ben vg'ci değilim, bu yüzden iki tarafa 20'şer kilo alıp göğüs ve omuz press yapabiliyorsam bu benim için gayet yeterli. (omuzda o da çıkmayabilir)

dambıl setin tek sorunu, plakalar döküm olmadığından çok büyükler. yani dökümde 20 kg çekecek boyutta bir plaka, bu sette 5 kg. pratik değil. bir de kelebekleri plastikten yapmışlar. hiç gözüm tutmadı, sağlam görünmüyor ama bakalım..

ağırlıklar böyle elimin altında olunca ne değişecek bilmiyorum, onu da göreceğim.

toplam maliyetleri 400 TL. salona haftada bir gittiğimden hocayla anlaşmalı olarak 40 TL ödüyordum. 10 ayda kendini amorti edecek.
  • filteria  (27.07.17 21:16:59 ~ 21:19:18) 
Seviyen ilerledikçe daha fazla masraf yapman lazım. Alt kat komşularından küfür de yiyebilirsin.


  • arnold schwarzeneger  (28.07.17 10:26:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.