[]

izmir'de 1 günde ne yapmalı

yarın akşam cemiyetimiz var üzerinize afiyet, bu geceden yola çıkıp sabah izmir'de olacağız. araba var, merkezden çok uzaklaşmadan nerede ne yapılır önerilerinize açığım. şurada şu yenir önerisini özellikle istiyorum, mesela kumruyu en güzel şurası yapar gibi. bunun haricinde kordonda çimlerde bira iç, şu sokağı gez gibi genel aktiviteler de olur. aklınıza ne geliyorsa işte, her şey olabilir.
teşekkür ederim...



 
gül sokağındaki cafeler benim favorim. izmire gittiğimde orada illa zaman geçiririm. bence izmir de sadece oradan ibaret. kordon mordon bitmiş diyeceğim üstüme çullanacaklar ama öyle, kordon bitmiş.

gül sokağında birşeyler yiyip içebilir alışveriş yapabilirsiniz. alsancakta zaten kendisi de.
Kumru olarak da şevket mi ne var izmirin ünlü kumrucusu o da zaten alsancakta, orada yiyebilirsiniz ama tavsiye de etmem.
Yine alsancakta atatürk müzesi vardı onu gezebilirsiniz.
Asansöre bi' gidebilirsiniz ama pek bi' numarası yok tarihi ve yapıldığı döneme göre ilginç bir yapı(tarih ve yapı seviyorsanız eğer) onu görürsünüz.
sabah giderseniz boyozun ilk çıktığı yerde boyoz yiyin, ıspanaklı boyozu hafif ve güzel. (mekanın adını unuttum da kime sorsanız söylerler)
  • mete kudur  (27.07.17 15:11:58 ~ 15:12:52) 
Vapur planını tamamen iptal et. Çünkü vapurlar 12 temmuzdan beri grevde.


  • adivar  (27.07.17 16:05:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.