[]

Kilo verince cok degisme ve güzellesme

Bazi insanlar var, kilo verince pek degisime ugramıyorlar. Yani fiziksel ozellikleri cok iyi degilse gene aynı kalıyor, bazisi cok sarkiyor, yüzü cöküyor falan fistan.Bir de karsi tarafta kilo verince baya güzel ve daha da cekici hale gelenler var. Cevrenizde boyle tipler var mi? Ya da sizin bu tarz hikayeniz?Bi arkadasim vardi,gene alımlı kızdı. 25 kilo vermis, baya degismis,yüzü harika olmuş. Tanıyamadim ilk etapta.




 
ben.

kilo verdikten sonra "iyidin ama şimdi tam olmuşsun" tepkilerini büyük bir mütevazilikle kabul ettim :D
  • qazaqwsx  (27.07.17 00:41:21 ~ 00:42:08) 
Aynen ben de :D


  • fengari  (27.07.17 00:43:25) 
Aslında sarkmalar hep oluyor. Sarkmayı belirleyen üç şey var: İlki yavaş kilo verme. Yavaş ve sporla kilo verince vücutta çok sarkma pek olmaz. Hızlı verince birdenbire çöker. İkincisi de nereden kilo verdiği. Kilolarını ilk ve en çok yüzünden veren bir yapısı varsa, vücut normal hale gelene kadar yüz çöker. Bu insanlar şişmanken de yüzleri normaldir, çok şişman değildir zaten. Zayıflayınca yüzleri kaşık gibi kalır. Bazılarının yüzü vücudu ile aynı oranda kilo verir, onların yüzü sakin görünür. Bu kişiler kiloluyken yüzleri de kiloludur, kilo verince yüz de normale döner. Üçüncüsü de para. O sarkmaları, yüz çökmelerini bakımlarla çılgınca toplayabiliyorlar; yine dipdiri, ışıl ışıl olabiliyor kişinin yüzü.


  • aychovsky  (27.07.17 00:43:40) 
Tam tersi var, en iyi, sağlıklı hissettiğim, karın kaslarımı her sabah koşuya çıkardığım kiloda(59-60, 1.76 boy) suratım fare gibiydi. 76 kiloda ve herkes bu halimin çok güzel olduğunu asla kilo vermemem gerektiğini söylüyor,4 kilo verdim homurdanmalar başladı.


  • kullanıcıadımbuolsun  (27.07.17 03:45:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.