[]

interrail ve schengen vizesi

merhaba arkadaşlar,

yaklaşık olarak 26 ağustosta interraile çıkmayı düşünüyoruz. ilk güzergahımız kopenhag olacak. ancak daha önce hiç vize başvurusu yapmamıştım. hangi ülkeden vize almak daha kolay olur? muhtemelen rotamız danimarka, almanya, çek cumhuriyeti, hollanda, belçika ve belki italya ile macaristan olacak. bu ülkelerden hangisinden randevu almalıyız? Bir de vize başvuru randevuları ayın 6-7'si gibi gözüküyor. 18 günde sizce vize işlemlerini halledebilir miyiz?


 
Giris yapacaginiz ulkeden vize alin. Benim vizelerim en gec bir haftada cikmisti ancak simdi multeci olaylari falan var, ne kadar surer bilmiyorum. 18 gunde cikar ama. Almanyadan almanizi tavsiye etmem. Polonyadan baslangic yapabilirsiniz. Kolay vize veriyor, ucak bileti fiyatlari fena degildi. Simdi ne kadar bilemiyorum


  • durbikonusucaz  (26.07.17 19:43:27 ~ 19:43:57) 
ilk gireceğiniz ülkeden almak her zaman en güvenlidir,
ancak danimarka kolay vize veriyor mu vermiyor mu çok fikrim yok...

ilk gireceğiniz ülkeden alamazsanız da en uzun kalacağınız ülkeden alabilirsiniz, böyle yapan arkadaşlarım olmuştu zamanında.
en uzun kalacağınız ülkeyi de kanıtlamanız gerekiyor tabi, otel rezervasyonu v.b bir şekilde. (sahte rezervasyon yapabilirsiniz)
  • luchetti  (26.07.17 19:58:43) 
En rahat Yunanistan'dan alırsınız bence. Oraya otobüsle gidip oradan uçakla geçseniz hem ek bi ülke görürsünüz hem de daha ucuza ucma ihtimaliniz olur.


  • noluyo yaa  (26.07.17 20:21:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.