[]

8-5 calismamak ama hangi iste calismak

Merhaba
8-5 calismayan kisiler(sadece saat araligi degil de memur zihniyeti olan islerin hepsinden bahsediyorum) hangi islerde calisiyor?
Tamam 8-5 calismayalim da ne yapabiliriz? Hangi alanda oldugu fark etmez sadece calisilan isleri merak ediyorum.

Aklima gelenler(yanlis da olabilir. Ayrica dedigim gibi memur zihniyeti disinda olan islerden bahsediyorum, saat araligi degil. İs yogunlugu fazla da olabilir bu islerin ama uretim bakimindan zengin ve kisinin kendini gelistirmesi acisindan imkan olan alanlar ya da sadece para getiren)

Kendimi anlatabildim mi bilmiyorum ama umarim olmustur.

Aklima gelenler

Reklam ajanslarinda calisanlar?(nedir ne degildir bilmiyorum ama tanima uygun sanirim)
Akademisyenlik(bilimsel arastirma yapmayan, slayt akademisyenleri degil tabii ki)
Uluslararasi yardim orgutlerinde, sivil toplum alanlarinda calisanlar(cok mu salladim, var mi boylr bir sey?)
Esnaf(işlik bir yerde dukkan)

Neler var boyle?

 
freelance diye aratırsan bulabilirsin.
genelde yazılım sektöründe bolca var bu tiplerden.

yani sadece kendi emeğini paraya çeviriyor olabilmelisin o tarz işler için.
  • ilkot  (26.07.17 18:36:47) 
Stk'ların bir kısmı yine 9-6, 10-6 çalışır ama mesaiden sonra da eğitimler hafta sonu çalışmaları vardır, yani hayalinizdekinden çok daha fazla çalışır. Seyahat engeli istemezler, oraya buraya gidersiniz projeler için, hafta sonu bizimkilerle planlarını kuramazsınız. Çalıştım ondan biliyorum.


  • kullanıcıadımbuolsun  (26.07.17 18:39:41) 
Mesela yatırım bankacısı ol sabah 8 sabah 3(evet sabah) çalış mis gibi.


  • noluyo yaa  (26.07.17 19:00:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.