[]

tarantino burada ne demek istemiş

hateful eight'de bir bölümde "You really only need to hang mean bastards. But mean bastards, you need to hang" geçiyor. burada neyi vurguladığını anlayamadım ikinci cümle ile.




 
yapman gereken tek şey mean bastardları asmak, yapmazsan sıçtın, olmazsa olmaz gibi bi anlam sanırım.


  • tepedeki psychedelic adam  (26.07.17 12:07:48) 
Ben de soyle anladim. Sadece mean bastardlari asman gerek. Ama asilmasi gereken mean bastardlari.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (26.07.17 12:12:07) 
Virgül olmaması lazim


  • partizan  (26.07.17 12:38:50) 
virgulde sorun yok, sadece mean bastardlari as diyor. emin ol astiklarin mean bastard diyor.


  • baldur2  (26.07.17 12:55:01 ~ 12:55:26) 
Hayır, arkadaşlar yanlış yorumlamış bana kalırsa.

"Aslında sadece aşağılık piçleri asman gerek. Ama aşağılık piçleri kesinlikle asman gerekiyor."

Yani ilk cümlede "aşağılık piçler dışında asman gereken biri yok" derken, ikinci cümlede "aşağılık piçleri mutlaka asmalısın" demeye çalışıyor.
  • long live rock n roll  (26.07.17 13:53:47) 
@proletarier +1


  • leontocephaline  (26.07.17 18:28:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.