[]

Ust bacagim cok kalin

Ust bacagim cok kalin oturmakta gucluk cekiyorum. Boyum 174 cm, 82 kiloyum. Gobek yok sanirim sadece bacaktan kilo aliyorum ve asiri bir yag tabakasi var.

Internette arastirdim ancak hep kadinlara yonelik seyler var. Seksi bacak sahibi olma vb. Erkekler icin durum nasildir? Nasil inceltirim? Nasil kurtulurum Ismail Turut bacagindan? Bunun beslenmeyle nasil bir iliskisi vardir? Yagli kizartmalar, abur cubur falan tuketmiyorum.

Dankeschon.

 
bölgesel yağ yakma işi yalan. yani bacak çalışarak bacaktan yağ azaltamazsın.

vucut ilk nereden yağ alıyorsa en son da o bölgeden yağ yakar. genel bir fitness programı ile fazla yağlardan kurtulmak mümkün.

yağlanma konusunda beslenme düzenin kadar genetik de önemli.
  • orpheus  (26.07.17 00:02:36 ~ 00:03:41) 
uzmanı değilim ama sanıyorum vücut tipinizle ve genetiğinizle ilgili bir durum bu ve siz bir endomorfsunuz. karbonhidrat konusunda biraz şanssızsınız yani. aşağıdaki linke bir göz atın.

www.kasvekuvvet.net
  • dahili meddah  (26.07.17 00:05:12) 
174e 84 kg her türlü cok. bence sorun burada.

bende 174üm, gecen sene bu günlerde 89dum, yaz sonuna 83, ekimde 78 e düstüm, simdi 73e düstüm.

bacagim göbegim oldukca ufaldi. kilo verince otomatik olarak rahatlayacak bahsettikleriniz, seksi bacak sahibi olmaniz konusunda söz veremem ama. kilo verdikten sonra spora gider kas kütlesine abanirsiniz olmadi.
  • kurnaz  (26.07.17 00:11:55) 
181 boyundayım. 73 kilo oldugum zaman da üst bacağım kalındı, 90 kilo olduğumda da. Yapacak bir şey yok. Kilo verirsen incelir tabi ama genetik yüzünden orası hep öyle olacak.


  • Depik  (26.07.17 04:07:44) 
Göbeğin büyük ihtimal vardır. Bölgesel yağ yakımı yok. Ondan dolayı tek yapacağın şey diyet + sporda ısrar.


  • arnold schwarzeneger  (26.07.17 08:44:41) 
82 kilo gerçekten çok.ben normal durumdayım tıfıl değilim spor yapıyorum kilo 70 aynı boydayız.bence min 10 kilo vermen lazım


  • birdposing  (26.07.17 09:19:23) 
Bölgesel zayıflama diye bişey yok demişler, var.
Benim kalça-basen bölgemde biraz orantısızlık vardı. Biraz diyet ve spor yaptım(peak pilates), her seanstan sonra 10-15 dk aşırı titreten üzerine kalçamı çeşitli pozisyonlarda koyup yattığım bi makina vardı. 2 ayda o orantısızlık yok oldu.

  • megalomaniac  (26.07.17 13:27:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.