[]

Çeşme'de Önereceğiniz Plaj ya da Plajlar

Perşembe günü Çeşme'ye gidicem. Gidebileceğim güzel bir plaj öneriniz var mı? İnternetten araştırdığımda, herkes başka bir şey söylemiş. Önceliğimiz halk plajı, sonrasında, fiyatı makul ve güzel olan bir beach olabilir.




 
ılıca, ama doğru zaman kollanmalı


  • neynep  (25.07.17 16:28:13) 
herkesin bildiği yerleri bahsetmiyorum. ama daha sakin, daha uygun fiyatlı ama yine de güzel bir beach derseniz altınkum copacabana'ya bakabilirsiniz. giriş ücreti 30tl falan olmalı. parti ortamı yoktur ama güzel müzik çalar, kokteyller de hizmet güzel sayılır. deniz zaten gayet güzel oluyor. deneyin derim.


  • awlmi  (25.07.17 16:30:27 ~ 16:32:32) 
Alacati çark plaji. Soguk ama cam gibi denizi.


  • japon askeri  (25.07.17 16:52:53) 
Ilıca Plajı çok kalabalıktı. Deniz sıcak ve çok dalgalıydı, sevmedim.
FlyInn Beach güzel. Tertemiz bir denizi var. Öneririm

  • koola  (25.07.17 17:18:54) 
İlk tavsiyem Günizi Beach olacaktır. (Ildır) goo.gl

İkinci tavsiyem: Sera Beach (Dalyan) goo.gl
  • teknikekip  (25.07.17 17:32:59) 
16 yıldır yazları çeşme'deyim. Herkesim bildiği sole mare (bence girme buna) babylon, kafe pi yani ayayorgi plajları olabilir. Fly inn tesis ve deniz olarak en güzeli soğuk deniz seni bozmazsa. Quante en sakinlerinden biri. Daha ucuz olsun dersen paşalimanı'nda eski cenus marketin altında bir yer var şezlong 20 tl adını bilmiyorum ama tarif ederler.


  • haksizfil  (26.07.17 01:42:34) 
çeşme'nin hatta belki tüm ege'nin en güzel denizi altınkum'da. soğuk denizden hoşlanmam aslında ve orası baya soğuk ama hani tuzlu olduğunu bilmesen içersin o derece(bu dediğim en son 7 sene önceydi ama bence hala aynıdır.)


  • nundu  (26.07.17 02:10:12) 
Öneriler için teşekkürler :)


  • suppermaster  (26.07.17 15:20:11) 
Belki sonradan okuyanlar ve yararlanmak isteyenler olur diye yazayım dedim. İlk gün Fun Beach'i ikinci günde Aquente'yi tercih ettik. Vodafone kullanıcılarına %50 indirim olan beachlerden, kaldığımız pansiyonun sahibinin yönlendirmesiyle seçtik bunları.

Fun Beach'in girişi % 50 indirimle 60 TL'ydi. Deniz o gün dalgalıydı ancak ortam güzel, deniz güzeldi ve çok memnun kaldık.Ertesi gün de, Aquenteyi seçtik, burası da %50 indirimle iki kişi 50 TL ydi. Fun Beach ile benzer ortamı vardı ancak Aquente daha yeşillikler içinde, bol ağaçlı,hafif müziklerin çaldığı güzel bir yerdi. Olur da Çeşme'de bizim gibi beach önerisi ararsanız, ikisini de öneririm.
  • suppermaster  (02.08.17 00:04:19 ~ 00:05:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.