[]

Sevisme goruntusu internete dusen ya da bunu yayan arkadasiniz var mi?

p*rno sitelerde, genelde erkek tarafi gizli kamerayla ya da " askim endiselenme, sadece ikimiz izleyecegiz; hadi simdi devam et" gibi yalanla cektigi turklerin sevisme videolarini goruyoruz.

etrafinda bunu yapip yayan arkadasiniz var mi? varsa ne diye yaydi? ( "ohooo bu hatunu da boyle yedim bak bak bak" ya da "beni aldatmayacaktin, iste boyle rezil ederim" vs. gibi?) . sonrasinda kadinlara ne oluyor, hukuki yola mi basvuruyor; ailesi mi reddediyor vs. ?

erkekler arasinda "kari-kiz" muhabbeti gani ganidir, illa ki bu videolari cekenler de icimizden birileri; bunu yapma sebeplerini ve sonrasinda taraflarin hayatinin ne hale geldigini merak ettim. evet kulaga garip geliyor.

tesekkurler.

 
değişik bi merak anlayışın varmış


  • yons  (25.07.17 15:00:49) 
@yons, xhamster i hic gormedin galiba? bence gayet ciddi bir durum, memurlarin isten atilmasina da sebep olabiliyor:

www.radikal.com.tr

ya da

(bkz: internette karısının pornosuna rastlayan adam)
  • scars dont fade  (25.07.17 15:05:57 ~ 15:09:13) 
Bunu yayan biriyle - arkadaş - kalabilen kişinin kendisini iyi sorgulaması gerekiyor. Gizli kamera olması bir yana, sebebi ne olursa olsun videosunun çekilmesine en baştan razı olan bir kızın bile böyle hayatıyla oynayabilmenin ve onun görüntüleri yaymak teşebbüsünde bulunabilmenin karşılığı adilik ve şerefsizliktir.


  • 1adam  (25.07.17 15:17:19) 
yok. bu türden bir hıyarlığı yapsa da arkadaşım olarak kalamaz zaten.


  • zgrydn  (25.07.17 15:34:13) 
arkadaşım yok ama bunun başına gelmesinden korkan kızlara tavsiyem memelerini değil yüzlerini gizlemeleridir.

edit: şimdi aklıma geldi arkadaşın biri anlatmıştı onun kuzeni başka kuzeni eve kız atınca dolaba girip kaydetmiş ama tam detayları hatırlamıyorum sonra karakola gidince babası kriz geçirdi falan diyordu yani teknoloji geliştikçe herkes yapabilior artık bunu.
  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (25.07.17 16:14:05 ~ 16:15:51) 
Var.
Kizla sevisen arkadas : x
Kiz : y
Kizla sevisen arkadasin arkadasi :z

Y biraz nympho idi. Z Y ile sevismek istedi ama reddedildi. Z gururuna yediremeyince cok yakin qrkadasi X ile birlikte Y yi webcamde soyup goruntuleri internete servis ettiler. Ama ortalik inanilmaz karismisti bizim kucuk sehirde.
  • japon askeri  (25.07.17 16:58:29) 
Üniversiteden böyle birini tanıyorum. Ancak adam gizlice birlikte olduğu kızların videolarını çekiyordu. Hatta yakın arkadaşının hoşlandığı kızla olup kızın videosunu çekip yakın arkadaşına göndermişti. Bildiğim kadarıyla internete koymamış. Neden yapıldığı sorusuna gelince... Onu bilmiyoruz. Olay açığa çıkana kadar herif her kıza hemen hemen bunu yaptı. Sonra da arkadaş gruplarına filan gösteriyordu. Bu çocukla ilgili enteresan detay ise çocuğun yakın erkek arkadaşlarıyla öpüşmesi ama bunu pek çok kişiden gizlemesi. Düşman başına bir adamdı kendisi.


  • anumegha  (25.07.17 17:02:26) 
Eski kız arkadaşımla görüntülerimizi kaydederdik ya da fotoğraf çekerdik.. Bu mevzu tamamen güven meselesine dayanıyor. Kötü ayrılıp, görüntüleri kamuya açan şerefsizler de mevcut. Ayrıldıktan sonra bütün fotoğrafları, videoları silmiştim. Ne olur ne olmaz. Hack mevzuları da malum... Sen istemesen bile şerefsizlerce internete yayılabilir görüntüler. Ya da iş şantaja kadar gidebilir.


  • silah taciri  (25.07.17 17:50:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.