[]

25.000'e Otomatik Araba

Selam,

25.000'e(yukarı bir kuruş çıkamıyorum :() otomatik araba bulunur mu? Sanayiyle vs çok muhattap olmayacağım şekilde...


 
www.sahibinden.com

Puntolardan memnunlar sahipleri. Ilk bunu arattim sahibindende bu ilan iyi gozuktu. Corsa ve punto ekseninde gitmek lazim. Km den ziyade cok geri gitmeyin yil olarak.
  • brad pitt  (25.07.17 13:18:36) 
www.sahibinden.com şurdan seçin derim. otomatiği sorunsuz mu bilmiyorum ama aklıma fazla eski olmayan bi bu araç geldi.


  • hayati cozemeyen adam  (25.07.17 13:19:18) 
www.sahibinden.com

al bi tane bu modelden, (bu ilandaki cok pahalı ama), paranda cebinde kalsın.
  • primetime  (25.07.17 14:52:25) 
B sınıfı colt, polo, punto gibi araçalardan bulursun. bir arkadaşım 2001 civiv almıştı 27 civarına.


  • orpheus  (25.07.17 18:02:27) 
Corsa önermem. Arkadaşımda vardı yazın hafif bir yokuş çıksın diye klimayı kapatmak gerekiyordu. Ayrıca hangi viteste olduğunu da göstermiyordu.


  • kumulatifvergimatrahi  (25.07.17 23:39:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.