[]

cöp atiyorlar yaa :(

Küçükkuyu'da annemin yazlığına geldim. Bitisikte bir arsa var, ağaçlar filan var, ben kedi besleme yapıyorum orda. Evin dibi yani. Bir takım mahluklar çöp atıyor. Temizledim gene devam ediyorlar. Iyice emekli albaya bağladım, sinir oluyorum. 30 m. ötede çöp konteyneri var yaa. Ne biçim yaşam formları bunlar?
Arsanın sahibininde z.kinde değil gibi arabasını parkedip gidiyor.

Ne yapayım, buraya çöp döken esektir mi yazmalı illa ya? Evet takıntılıyım biliyorum :(

 
çok yazık :( belediyeye mail atabilirsiniz fotoğrafları çekerek. ya da belediyenin facebook sayfasına mesaj gönderebilirsiniz.

umarım bulabilirsiniz bir çözüm yolu.
  • ackapaackapaartema  (25.07.17 01:41:04) 
Yazın bence ama kocaman yazın ciddi olsun. Belediyenin çözümü uzun sürer, isterseniz ona da fotolu bi mail atarsınız.


  • megalomaniac  (25.07.17 02:07:43) 
Yazı olabilir, konteyneri çekebilirsin oraya tekerlekli ise.


  • bass solo take one  (25.07.17 04:26:15) 
Askılı atlet giyin.Olay yerine git.Üzerinde "buraya çöp atanın anasını avradını k" yazılı karton mukavvayı eskimis elektrik direğine as.


  • hebanon  (25.07.17 10:47:04) 
Buraya çöp atan, Fetöcüdür,"Hero"dur yazdım :) Çöp döken yok artık.


  • old possum  (28.07.17 00:18:55) 
Hahaha çok iyiymiş, aklıma şu karikatür geldi gündeme göre uyarlamışsın:

i.hizliresim.com
  • goodz  (28.07.17 00:23:48 ~ 00:24:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.