[]

alaturka tuvalete büyük abdest yapmak durumunda kalmak

uzun zamandır kaçınırım ama takıldığım ortamlarda hep alafranga tuvalet bulunduğu için dert etmemiştim. şimdi şehir merkezinde kursa gidiyorum haftasonu sabah 9 akşam 6 orda olacam güya. ama tuvaletleri alaturka 5. kattan aşağıya mı ineyim diye düşünüyorum yoksa kaderime razı mı olayım. ne biçim ülkeyiz arkadaş bi klozet koymak bu kadar zor olmamalı. geçen sene sırf bu sebeple bir kursa kaydımı yaptırmamıştım ama kaçış yok galiba türkiyde yaşıyorsan illa montla sıçma sıkıntısını yaşayacaksın. sizde durum nedir ve benim gibi olanlara tavsiyeniz var mı.




 
daha sağlıklı zaten. sıç bence.


  • mahone  (25.07.17 01:16:07) 
Bi kere sıç alışırsın.


  • fyodor fyodorovic  (25.07.17 01:17:57) 
alaturka tuvaletlerde vücudun aldığı pozisyondan ötürü dışkılama işlemi alafrangaya göre daha rahat gerçekleşiyor. o yüzden iki türü de kullanın yani.


  • tabirimekruh  (25.07.17 01:19:26) 
Sorun sicmak mi taharet prosesi mi


  • red g  (25.07.17 01:25:12) 
kendini akşamları tuvalete çıkmaya alıştır.
belli bir saatte tuvalette otur, bekle. bir süre sonra zaten her gün aynı saat diliminde yapıyorsun nşa.

  • kayranin kedisi  (25.07.17 01:27:52) 
alaturka tuvalet <3 ben. daha sağlıklı

problem taharet kısmıysa ıslak mendil kullanılabilir
  • yuvarlanantencereninkapagi  (25.07.17 01:34:25) 
sıç bikaç kere alışırsın. alışınca bırakamicaksın zaten. vurucan götüne suyu bunda zor bişey yok. sol elle vur yalnız belli olsun hangi eli neyde kullandığın ki için rahat olsun cips mips yerke


  • klar  (25.07.17 01:35:30) 
Ne meraklıymışsınız be avuçlamaya.

5. Kattan aşağı in kardeş madem o kadar yakınındaysa. Her şey 20 saniyede olup bitiyor değil ya. Sık dişini in aşağıya ve bok avuçlamadan yaşamaya devam et.
  • jamiro  (25.07.17 01:42:27) 
alaturka tuvalet sevdalısı götüm şu duyuruya çok içerledi...


:(
  • alkolsuz icecek  (25.07.17 01:58:29) 
doğada yaşam mücadelesi verdiğini düşün. taşları üst üste koyup kendine klozet mi yapardın, yoksa bulduğun tenha yere sıyırıp s.çar mıydın?
hem daha rahat hem daha sağlıklı.
bence senin için asıl problem taharet süreci ama bok senin bokun bi düşün bence :D :D :D
  • AWD  (25.07.17 10:59:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.